Vacature Assistent leerlingen 1fte-301-210502 in Drunen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Assistent leerlingen 1fte-301-210502 
Datum online
2021-05-02 02-05-2021
Sluitingsdatum
19-5-2021
Met ingang van
02-05-2021
FTE
1,0
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het d’Oultremontcollege in Drunen is per 6-9-2021 op zoek naar een assistent leerlingen (m/v)
Het betreft een aanstelling op projectbasis (NPO-gelden) voor (minimaal) twee schooljaren. De omvang van de vacature is 1,0 fte.

Functieomschrijving:
Als assistent leerlingen ben je primair verantwoordelijk voor een prettig en pedagogisch leer- en werkklimaat in de zelfstandig werken ruimtes van onze school.

Wij zoeken een collega:
• Met passie voor het vak;
• Pedagogisch handelen in het bloed heeft;
• Die samenwerken vanzelfsprekend vindt;
• Met oog en hart voor de leerlingen en medewerkers;
• Die inspeelt op de vragen die van dag tot dag anders kunnen zijn en die je uitdagen het beste uit jezelf te halen;
• Die wil werken in een hecht team;
• Die bij voorkeur ervaring heeft in het begeleiden van jongeren;
• Die affiniteit heeft met jongeren in de leeftijdsgroep, met name leerjaar 1, 2 en 3 mavo/havo/vwo;
• Die in staat is om bij te dragen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen;
• Die communicatief sterk is en gemakkelijk contact maakt;
• ICT vaardig is, zoals het omgaan met Office 365.

Salarisschaal
Salaris conform CAO VO OMO schaal 4 (maximaal € 2.532 bij een fulltime dienstverband).

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een aantrekkelijke en ruim uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s. Bij ons heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen onder goede begeleiding/coaching.

Dienstverband
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband op basis van de subsidie NPO, het Nationaal Programma Onderwijs/corona-effecten. Deze ondersteunt ons voor twee schooljaren. Aan het einde van het schooljaar 21-22 wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn voor het volgende schooljaar (2022-2023).

Informatie
Voor meer informatie is te vinden op onze website www.doultremontcollege.nl. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Claudia Bolluijt, adjunct-directeur, tel nr. 06-14948487
Onze school is gesloten vanwege de meivakantie van 30 april t/m 16 mei a.s.
De gesprekken worden gevoerd van 24 mei t/m 4 juni 2021.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl via de knop “solliciteren”.

Over OMO SG De Langstraat - d'Oultremontcollege

Adres
Dillenburgstraat 46 , 5151GL Drunen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.
Bijzonderheden
d'Oultremontcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.