Vacature Instructeur rekenen 0,6-0,8fte-301-210502 in Drunen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Instructeur rekenen 0,6-0,8fte-301-210502 
Datum online
2021-05-02 02-05-2021
Sluitingsdatum
19-5-2021
Met ingang van
02-05-2021
FTE
0,8
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het d’Oultremontcollege in Drunen is per 6-9-2021 op zoek naar een Instructeur rekenen
Het betreft een vacature ter versterking van ons ondersteuningsteam voor 0,6-0,8 fte

Functieomschrijving:
Het d’Oultremontcollege biedt vanaf schooljaar 2021-2022 voor de leerlingen in leerjaar 1 en 2 van de leerwegen vmbo-t t/m vwo extra lessen taal- en rekenonderwijs aan. Door de sluiting van scholen en instellingen, als gevolg van de uitbraak van Covid-19, heeft een deel van de leerlingen een leer- of ontwikkelachterstand opgelopen. Het Nationaal Programma Onderwijs biedt kansen om deze leerlingen te ondersteunen.

Voor deze extra ondersteuning en het geven van lessen taal en/of rekenen, zijn wij op zoek naar mensen met een HBO-opleiding en/of HBO-denkniveau, die bij voorkeur (opgeleid worden om) een lesbevoegdheid en de rekentoets (te behalen) behaald hebben. Je hebt in ieder geval ervaring met lesgeven aan en affiniteit met de doelgroep, leerlingen van 12 t/m 14 jaar. Je bent gemotiveerd, enthousiast, energiek, flexibel en je hebt kennis van leerlijnen op het gebied van rekenen binnen de bovenbouw van het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Als instructeur rekenen ben je aan het werk met het behalen van persoonlijke leerdoelen van de leerlingen. De voortgang wordt in cycli van ca. 6 weken getoetst, geanalyseerd en geëvalueerd, waarna je, samen met de leerling, een plan voor de daaropvolgende periode maakt.

Functie-eisen
Ben jij ondernemend en bevlogen? Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch en ga je graag uitdagingen? Dan is deze vacature geschikt voor jou! Een (bijna) afgeronde onderwijsopleiding een pre.

Salarisschaal
Salaris conform CAO VO OMO (schaal 8) (maximaal €3467 bij een fulltime dienstverband).

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een aantrekkelijke en ruim uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s. Bij ons heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen onder goede begeleiding/coaching.

Dienstverband
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband op basis van de subsidie NPO, het Nationaal Programma Onderwijs/corona-effecten. Deze ondersteunt ons voor twee schooljaren. Aan het einde van het schooljaar 21-22 wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn voor het volgende schooljaar (2022-2023).

Informatie
Voor meer informatie is te vinden op onze website www.doultremontcollege.nl. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Claudia Bolluijt, adjunct-directeur, tel nr. 06-14948487
Onze school is gesloten vanwege de meivakantie van 30 april t/m 16 mei a.s.
De gesprekken worden gevoerd van 24 mei t/m 4 juni 2021.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl via de knop “solliciteren”.

Over OMO SG De Langstraat - d'Oultremontcollege

Adres
Dillenburgstraat 46 , 5151GL Drunen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.
Bijzonderheden
d'Oultremontcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.