Vacature Docent (bedrijfs-) economie Theresialyceum in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent (bedrijfs-) economie Theresialyceum 
Datum online
2021-05-01 01-05-2021
Sluitingsdatum
30-5-2021
Met ingang van
01-05-2021
FTE
0,8
Omschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.

De school is een stabiele, degelijke en dynamische leergemeenschap met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt. Zo'n 1326 leerlingen en 135 medewerkers voelen zich thuis op het Theresia. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast is het Theresialyceum een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Voor schooljaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een:

DOCENT (BEDRIJFS-) ECONOMIE (1e graad), 1 fte (0,8 vast)

Profiel:
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak (bedrijfs-) economie. Je beschikt over gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Ook heb je bij voorkeur kennis van en ervaring met de LWEO-methode. Daarnaast beschik je over ervaring in de bovenbouw van het havo/vwo onderwijs, kun je goed samenwerken en heb je (zelf-) reflecterend vermogen. Er wordt van je verwacht dat je zowel het vak economie als het vak bedrijfseconomie geeft.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Nijhuis, HRM: Tel. 013-4673738 of via email: m.nijhuis@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze baan? We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Over Theresialyceum

Naam school
Adres
Prof. Cobbenhagenlaan 5 , 5037DA Tilburg Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt en die bekend staat om haar goede eindexamenresultaten en de goede sfeer.
De school heeft ruim 1400 leerlingen en 135 medewerkers. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast kent de school versterkt talenonderwijs en een versterkt Bèta-programma. Gedegen vakkennis is de rode draad in ons onderwijsconcept en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goed, plezierig en veilig werkklimaat. Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.
Bijzonderheden
Het Theresialyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.