Vacature Docent Dierverzorging in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Dierverzorging 
Datum online
2021-04-30 30-04-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
minimaal 0,6
Omschrijving
Beschik jij over relevante kennis over dierverzorging en heb jij passie voor het onderwijs? Weet jij leerlingen te inspireren en te enthousiasmeren? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, wij zijn namelijk op zoek naar een Docent Dierverzorging in Zwolle! 

Omvang
Voor onze locatie in Zwolle zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent dierverzorging. Het gaat om een functie van minimaal 0,6 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Jouw hoofdtaak is onderwijs en begeleiding geven aan studenten niveau 2 en entree (niveau 1) van de opleiding “medewerker dierverzorging.” De lessen bestaan uit gezondheidscontrole, verzorgen en trainen van de diverse dieren en de daarbij behorende theorie lessen. Het is van belang dat je over relevante kennis van diergedrag beschikt, bij voorkeur op het gebied van vissen en vogels. Kun jij studenten enthousiasmeren over verkoop en communicatie, vind coachen leuk en wil je samen met collega`s praktijkexamens afnemen? Reageer dan!
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad);
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (niveau 2 en entree);
  • Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over algemene dierkennis (met name gezelschapsdieren);  
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega‘s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega’s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je staat sterk in je schoenen en bent gewend om hands-on te werken;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Koggelaan 7 , 8017JN Zwolle Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Saskia Wiegers(Sectormanager) op telefoon nummer: 088-2620900. Zij vertelt je graag meer over deze functie!
 
Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.