Vacature Docent Wildlife in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wildlife 
Datum online
2021-04-30 30-04-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Beschik jij over relevante kennis over dierverzorging met als specialisatie de verzorging van exoten en heb jij passie voor het onderwijs? Weet jij leerlingen te inspireren en te enthousiasmeren? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, wij zijn namelijk op zoek naar een Docent Wildlife in Zwolle! 

Omvang
Voor onze locatie in Zwolle zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Wildlife. Het gaat om een functie van 0,8 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Als docent Wildlife is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Je geeft voornamelijk les aan de studenten van de opleiding bedrijfsleider dierverzorging niveau 4, specialisatie Wildlife. Je leidt de studenten op als toekomstige experts op het gebied van dierverzorging. Je geeft hen diverse praktijk- en theorielessen zoals voeren en verzorgen, signaleren van afwijkingen en voortplanting. Daarbij is het van belang dat je beschikt over relevante kennis van diergedrag en bij voorkeur kennis op het gebied van overige zoogdieren, vissen en/ of vogels. Daarnaast weet je de studenten te enthousiasmeren omtrent verkoop, advies en communicatie.

De zelfverantwoordelijke teams binnen Zone.college hebben veel vrijheid en staan dicht bij de studenten. In deze functie heb je dan ook veel vrijheid om het onderwijs in te richten, we vragen van jou daarom een zelfstandige houding. Binnen het onderwijsteam denk je mee met de invulling van en de randzaken rondom het onderwijs.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad), of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mbo studenten;
  • Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over een sterk netwerk in Nederland en eventueel daarbuiten met betrekking tot het verzorgen en houden van exoten;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, maar bent ook flexibel, ondernemend, avontuurlijk, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega`s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega`s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je staat sterk in je schoenen en bent gewend om hands-on te werken;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Koggelaan 7 , 8017JN Zwolle Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Saskia Wiegers  door een e-mail te sturen naar swiegers@zone.college.
Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.