Vacature Docent Bedrijfsleiden in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Bedrijfsleiden 
Datum online
2021-04-30 30-04-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Beschik jij over relevante kennis en ervaring betreft het leiden van een bedrijf en heb jij passie voor het onderwijs? Weet jij leerlingen te inspireren en te enthousiasmeren? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, wij zijn namelijk op zoek naar een Docent Bedrijfsleiden bij de opleiding Bedrijfsleider dierverzorging dierverzorging, specialisatie wildlife in Zwolle! 

Omvang
Voor onze locatie in Zwolle zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent bedrijfsleiden. Het gaat om een functie van 0,6 – 0,8 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Als docent bedrijfsleiden bij de opleiding dierverzorging/ wildlife is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Je geeft voornamelijk les aan de studenten van de opleiding bedrijfsleider dierverzorging niveau 4, specialisatie Wildlife. Je leidt de studenten op als toekomstige experts op het gebied van bedrijfsleiden en alle aspecten die daarbij komen kijken. Je geeft hen diverse theorielessen zoals (financiële) administratie, marketing, verkopen en adviseren, aansturen medewerkers, personeelsbeleid, arbo en kwaliteit en het opstellen van plannen (denk hierbij aan inkoopplan, wervingsplan en optimalisatieplan). Ook begeleid je de studenten bij eventuele praktijkonderdelen die hierbij horen.
De zelfverantwoordelijke teams binnen Zone.college hebben veel vrijheid en staan dicht bij de studenten. In deze functie heb je dan ook veel vrijheid om het onderwijs in te richten, we vragen van jou daarom een zelfstandige houding. Binnen het onderwijs denk je mee met de invulling hiervan en draag je bij aan de randzaken rondom het onderwijs.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad), of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mbo studenten;
  • Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie en/ of als bedrijfsleider bij een bedrijf uit de diersector;
  • Je beschikt over een sterk netwerk in de regio van Zwolle met betrekking tot het leiden van een bedrijf;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, maar bent ook flexibel, ondernemend, avontuurlijk, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega`s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega`s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je staat sterk in je schoenen en bent gewend om hands-on te werken;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.
 
Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Koggelaan 7 , 8017JN Zwolle Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Saskia Wiegers door een e-mail te sturen naar swiegers@zone.college.
Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.