Vacature Docent mbo Groen Tuin en landschap in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent mbo Groen Tuin en landschap 
Datum online
2021-04-30 30-04-2021
Sluitingsdatum
24-5-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Een park een tuin of een landschap aanleggen, hier weet jij alles van. En lijkt het jou geweldig om je kennis over planten en bodemkunde te delen met studenten? Solliciteer dan! We maken graag kennis met je.

Omvang
Voor onze locatie in Zwolle zijn wij per 1 augustus 2021 op zoek naar een docent Groen Tuin en Landschap. Het gaat om een functie van 0,8 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Als docent Groen Tuin en Landschap geef je zowel praktische als theoretische tuin- en landschap lessen aan alle niveaus van het mbo. Hierin is het je hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Jij neemt de studenten mee op ontdekkingsreis in de wereld van tuin en landschap. In de lessen ga je in op alles wat te maken heeft met de groene buitenruimte, zoals bodemkunde, plantenkennis en het organiseren, uitvoeren en calculeren van werkzaamheden. Ook de groene sector staat nooit stil, je leert de studenten dan ook over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen de sector. Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om je vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethoden en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren. Op het mbo werken we bij Zone.college met zelf organiseerde teams, als docent groen tuin en landschap kom jij aan het werk in een team van 5 mensen waar saamhorigheid, ontwikkeling en de student centraal staan.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Relevante werkervaring binnen de sector Tuin en landschap;
  • Bij voorkeur een afgeronde docent groen opleiding, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (2e graad en/of PDG). Zij-instromers (uit het bedrijfsleven) worden ook uitgenodigd om te reageren;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mbo-studenten;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van individuele en/of groepen studenten;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking met collega's, stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega's. Daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je vak en naar nieuwe lesmethoden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!


Ons aanbod
We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, je uitgedaagd blijft voelen om het beste uit jezelf te halen. We bieden daarom een werkomgeving waarin jij als medewerker eigen keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen d.m.v. studiedagen en scholing . Bij Zone.college doen we er alles aan om te zorgen dat jij je elke dag weer met plezier kunt inzetten. Nu en in de toekomst.
Daarnaast bieden wij je een salaris conform het mbo cao (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Koggelaan 7 , 8017JN Zwolle Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen neem dan contact op met Henri Wesselink (docent MBO) door een e-mail te sturen naar: wesselink@zone.college.

Heb je interesse en zou je graag onze nieuwe collega willen worden? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken. Stuur je cv en motivatie uiterlijk 24 mei 2021 door op de button “Solliciteer nu!” te klikken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.