Vacature 2021-07 creatieve ervaren docent Zorg en Welzijn in Vught

Onderwijs

Vacature

Functietitel
2021-07 creatieve ervaren docent Zorg en Welzijn 
Datum online
2021-04-29 29-04-2021
Sluitingsdatum
23-5-2021
Met ingang van
29-04-2021
FTE
0,7
Omschrijving
Het Maurick College te Vught is een innovatieve school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft circa 2200 leerlingen en 175 personeelsleden. De leerlingen worden begeleid en gecoacht op basis van de daltonfilosofie, waarbij verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerken de kern vormen. Naast kennis en kunde staat de menswording en talentontwikkeling van de leerlingen centraal. Het Maurick College biedt de leerlingen de kans het maximale uit zichzelf te halen.

Wij zoeken per 1 augustus 2021 een ervaren en enthousiaste positief ingestelde bevoegde docent Zorg en Welzijn voor 0,6 tot 0,7 fte.

Het betreft hier een regulier tijdelijke aanstelling. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte wordt de aanstelling per 1 augustus 2022 omgezet naar onbepaalde tijd.

Op onze school wordt gewerkt vanuit de daltonfilosofie. U weet vanuit deze filosofie de leerlingen zodanig te coachen dat zij het maximale uit zich weten te halen.

Vanuit uw professionaliteit staat uw werk centraal. Wij zoeken met klem kandidaten die pedagogisch ingesteld zijn, volledig voor de doelgroep willen gaan en ervaring hebben met LOB.

U bent onafhankelijk in uw denken en handelen, flexibel en creatief. Ook bent u in staat in uw werk constant een actuele koppeling te maken tussen theorie en praktijk. U ziet kennisdeling via netwerken als een natuurlijk gegeven.

U heeft een positief kritische houding naar uzelf en uw collega’s. U werkt resultaatgericht samen met de organisatieontwikkeling voor ogen.

Wij bieden u uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de filosofie van de school.

Uw brief en CV kunt u richten aan onze rector, de heer dr. B.J.L. van den Anker MBA, Postbus 2040, 5260 CA Vught. U kunt uitsluitend online solliciteren via vacatures.omo.nl. Voor meer informatie over de functie en de procedure kunt u terecht bij de heer P. Vleer, ambtelijk secretaris van de directie. Uw reactie dient uiterlijk 23 mei 2021 in ons bezit te zijn.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Maurick College

Naam school
Adres
Titusbrandsmalaan 1 , 5262BS Vught
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Maurick College is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft ongeveer 1900 leerlingen. Onderwijs geven en volgen gebeurt op het Maurick College volgens het Daltonconcept, waarvan vrijheid in verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking de drie pijlers vormen.
Bijzonderheden
Het Maurick College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.