Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-04-29 29-04-2021
Sluitingsdatum
29-5-2021
Met ingang van
1-8-2021
Dienstverband
Vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zijn een school waar je er als leerkracht toe doet!
  • We hebben een enthousiast en gezellig team;
  • We zijn een Vreedzame school.
Welke mogelijkheden heb jij?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Van sollicitanten wordt verwacht dat zij:
  • de christelijke identiteit van de school vanuit hun geloof kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie; 
  • een teamspeler zijn;
  • hulp durven vragen als je dat nodig denkt te hebben;
  • kunnen reflecteren op je eigen handelen.

Over De Sjalomschool

Naam school
Adres
Hermitage 42-46 , 2907NB Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Paul de Jong
Omschrijving
De Sjalomschool is een Protestants Christelijke Basisschool, waarbij op diverse manieren de christelijke boodschap met de kinderen wordt gedeeld. Dit doen we onder andere door het vertellen van bijbelverhalen, het vieren van christelijke feesten en het zingen van liedjes. Wellicht als u het woord Sjalom hoort denkt u aan het Hebreeuwse woord vrede.  Bij het stichten van deze school is gekozen voor een naam met een diepere betekenis. Het kan ook de innerlijke vrede en de mentale balans van een kind aanduiden.
We zijn een school waar iedereen (kinderen, leerkrachten en ouders) zich thuis voelt en waar het fijn is. We gaan respectvol met elkaar om. Er is speciale aandacht voor de individuele ontwikkeling van een kind. Daarbij staan we kinderen bij die extra aandacht nodig hebben en daarnaast hebben wij op onze school ook aandacht voor meer begaafde kinderen. 

Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie kunt u inwinnen bij:
dhr. De Jong (Stafmedewerker P&O) via 06-44885406 en  
Leo Kloet - directeur - 0644886276

Uw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kun je uitsluitend via mailadres vacature@stichtingpcpo.nl zenden naar: Het Bestuur van de Stichting PCPO Capelle-Krimpen. l.kloet@stichtingpcpo.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.