Vacature Manager HR in Tiel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Manager HR 
Datum online
2021-04-29 29-04-2021
Sluitingsdatum
11-5-2021
Met ingang van
1 juni 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Het Lingecollege zoekt per 1 juni a.s. een

                                                                                    Manager HR (0,8 fte)

Het Lingecollege is dé middelbare school voor iedereen uit Tiel en omgeving, al generaties lang. Maar de wereld verandert in een razend tempo. Vandaag bereiden we jongeren voor op een toekomst waarvan we minder dan ooit weten hoe hij er uit gaat zien.
 
Lingecollege. Samen ontdekken.
 
Dit verwachten we van je:
Als manager HR ondersteun en begeleid je de leidinggevenden, directeuren en de bestuurder bij het uitvoeren van het personeelsbeleid. Daarnaast geef je leiding aan het team op de HR afdeling (salarisadministrateur, administratief medewerker en jijzelf). Je adviseert over complexe personeelsvraagstukken en houdt vinger aan de pols bij de verzuimbegeleiding. Je blijft actief op de hoogte van de ontwikkelingen op het HR vakgebied en vertaalt dit naar het personeelsbeleid van Lingecollege. Ook vertaal je de ontwikkelingen op het gebied van de CAO VO naar nieuw beleid. Je bent de sparring partner voor het MT en zoekt actief naar de verbinding met de vakgebieden onderwijs, kwaliteit en financiën. Je legt verantwoording af aan de directeur bedrijfsvoering.

Je bent adviseur, procesbegeleider en netwerker in één.
 
In schooljaar 2021 – 2022 vernieuwen we veel
Denk aan het in gebruik nemen van een verbouwd lyceum, het inzetbaar zijn van de docenten over meerdere niveaus en vier verschillende gebouwen, het aansturen van het primaire proces door één directeur Onderwijs, het centraliseren van de bedrijfsvoering, het standaardiseren van werkprocessen en het intensiever samenwerken tussen de niveaus.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij vragen van je:
  • een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een adviserende en/of leidinggevende functie;
  • ervaring met projectmanagement;
  • bij voorkeur ervaring op een HR afdeling;
  • kennis van HR2day en Foleta is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
 Wij bieden:
  • een contract voor bepaalde tijd voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband;
  • inschaling in schaal 10 conform cao VO;
  • aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een fiets- en sportregeling;
  • de mogelijkheid om mee te denken over de vernieuwingen.

Over Lingecollege

Naam school
Adres
Teisterbantlaan 2 , 4000AE Tiel Gelderland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marja Verheijen
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het Lingecollege is dé middelbare school voor iedereen uit Tiel en omgeving, al generaties lang. Maar de wereld verandert in een razend tempo. Vandaag bereiden we jongeren voor op een toekomst waarvan we minder dan ooit weten hoe hij er uit gaat zien.

Op het Lingecollege vinden wij daarom dat onderwijs verder gaat dan kennis overbrengen. Het gaat ook over persoonlijke groei. Het is onze missie om jongeren te begeleiden om op zelfverzekerde en eigen wijze betekenis te kunnen geven aan hun toekomstige rol in de maatschappij. Het gaat ons naast gehaalde toetsen en slagingspercentages ook om de ontdekkingsreis zelf. Een reis die moet leiden tot nieuwe kennis, maar zeker ook tot veel enthousiasme, plezier, vriendschap en inspiratie. Daarom geven we iedereen, zowel leerlingen als medewerkers, de ruimte om eigen keuzes te maken, met plezier te experimenteren en daarvan te leren. Zo ontdekken we samen wie we zijn, wat onze talenten zijn en wat belangrijk is voor onze ontwikkeling. Omdat dit soms best een beetje spannend is, doen we het binnen de vertrouwde omgeving van ons Lingecollege, waar iedereen zichzelf kan zijn, we altijd uitgaan van het positieve en we respect hebben voor elkaar. Met aandacht ondersteunen we al die ontdekkingsreizen. Want elke reis is uniek.

Lingecollege. Samen ontdekken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Marja Verheijen, interim HR adviseur, m.verheijen@lingecollege.nl.

Reageer direct
Ben je enthousiast geworden over de vacature? Stuur je schriftelijke sollicitatie (motivatie met cv) in via meesterbaan.nl. Je kunt tot woensdag 12 mei reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.