Vacature Docent Technologie en Informatica in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Technologie en Informatica 
Datum online
2021-04-28 28-04-2021
Sluitingsdatum
1-6-2021
Met ingang van
1-8-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 / 1,0 fte
Omschrijving
Wie zijn wij?
Het Hermann Wesselink College is een school voor tweetalig en Nederlandstalig vmbo-t, havo en vwo. De school kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat. Collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. Er is veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken, internationalisering en kunst en cultuur. In 2021 hebben we een prachtig nieuw schoolgebouw in gebruik genomen met uitstekende faciliteiten.
Nieuwe docenten worden goed begeleid door speciaal opgeleide coaches, zodat docenten zich snel thuis voelen bij ons op school en zich positief kunnen ontwikkelen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
We zoeken een collega die zich volledig thuis voelt op zowel het terrein van technologie in het algemeen als op het terrein van informatica. Je hebt een brede algemene kennis van deze vakgebieden en bent bereid ontbrekende kennis aan te vullen. Je bent in staat om een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het curriculum. Je hebt basiskennis van programmeertalen zoals HTML, Javascript en Python. Ervaring met ‘physical computing’, vooral met de Arduino microprocessor, is gewenst. Je hebt bij voorkeur ook ervaring met ontwerpsoftware voor 3D-printen en lasersnijden en met de apparatuur zelf. Verder verwachten wij een algemene kennis van gereedschappen, materialen, machines en gangbare software-applicaties.
Een collega die een bevoegdheid heeft voor het vak informatica of techniek. Je hebt affiniteit met zowel informatica als technologie en wil dit graag toepassen binnen het onderwijs.Het liefst ontwikkel je zelf lessen en projecten en werk je niet alleen vanuit een vastgelegde lesmethode. Binnen de wereld van ICT houd je de ontwikkelingen goed bij. Je weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen. Goede beheersing van het Engels is een pre. Herken je je in dit profiel en ben je per 1 augustus 2021 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij jou bieden?
Dit betreft een baan van 0,6 / 1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Daarnaast ontvang je een laptop in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 8%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.


 

Over Hermann Wesselink College

Adres
Startbaan 3 , 1185XP Amstelveen
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Kozijn
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in deze baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren via Meesterbaan. Richt je daarbij tot de rector, de heer drs. B. Kozijn.
N.B.: Alleen sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
Vragen m.b.t. de vacature kun je mailen naar vacatures@hethwc.nl
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.