Vacature Leerkracht 0,4 fte Dr. H. Bavinckschool, Leonardo in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht 0,4 fte Dr. H. Bavinckschool, Leonardo 
Datum online
2021-04-26 26-04-2021
Sluitingsdatum
16-7-2021
Met ingang van
01-08-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de Socrates (leerjaar 6/7) binnen de Leonardo-afdeling voor twee dagen in de week.Binnen deze afdeling wordt er onderwijs aangeboden aan talentvolle kinderen (voltijds hoogbegaafden onderwijs). Ben jij enthousiast, heb je een open hart voor de kinderen en wil je hen betekenisvol en doelgericht onderwijs aanbieden? Kom dan kennismaken met de Bavinckschool. De kinderen werken vanuit eigenaarschap en gericht aan leerdoelen. Als leerkracht ben je bij ons onderdeel van een leuk en gezellig team die graag samenwerken en vanuit doelen het onderwijs elke dag een beetje beter maken.

Over Dr. H. Bavinckschool

Adres
Singel 140 , 3311PE Dordrecht Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Afas
Omschrijving
Dr. H. Bavinckschool
 
Op christelijk IKC Dr. H. Bavinckschoool is gelijkwaardigheid tussen mensen een belangrijk uitgangspunt. Onze leerlingen hebben respect voor de waarden en normen van anderen. Ons doel is om alle kinderen passend en waarde(n)vol onderwijs aan te bieden op de reguliere basisschool. Daarnaast profileren wij ons in expertise en materialen voor de specifieke leer- en ontwikkelvragen van (hoog)begaafde kinderen.
 
Onderwijs moet leuk en zinvol zijn voor kinderen en leerkrachten!
Daarom zorgen wij voor een prettig en veilig klimaat voor alle kinderen, waarin elk kind zichzelf mag zijn en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Elke leerkracht draagt hieraan bij. Er heerst een open sfeer in de school. De collega’s voelen zich gehoord en steunen elkaar in alles. De deuren van de lokalen staan vaak open en op de centrale leerpleinen wordt er veelal samengewerkt door de kinderen en leerkrachten.
 
De Bavinckschool is continu in ontwikkeling.
Wij zijn een gerenommeerde school en willen bij de top blijven horen. Daarom werken wij voortdurend aan een verdere professionalisering. Zo werken wij met de methodiek Stichting LeerKRACHT. Elke leerkracht en kind hebben meer eigenaarschap om het onderwijs elke dag een beetje beter te maken. Er zijn twee locaties; de reguliere Bavinck met peuteropvang en groep 1-8. Daarnaast is er een locatie waar voltijds HoogBegaafden-onderwijs wordt gegeven.
 
Bijzonderheden
Stichting H3O is een christelijke organisatie in Dordrecht met kinderdagopvang, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, scholen voor primair onderwijs, een school voor speciaal basisonderwijs, en een brede scholengemeenschap van vmbo tot gymnasium.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.