Vacature Zij-instroomtraject basisonderwijs in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Zij-instroomtraject basisonderwijs 
Datum online
2021-08-31 31-08-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
Waar ga je werken?
Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen les wordt gegeven. Als toekomstig groepsleerkracht bij BOOR word je onderdeel van de school. Je wordt gematcht aan één van onze scholen, aan een school in het regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal onderwijs. BOOR biedt naast regulier onderwijs, ook conceptonderwijs als Montessori-, Jenaplan- en Daltononderwijs aan.


Hoe ziet de procedure er verder uit?
Als jij geïnteresseerd bent in het zij-instroomtraject bij BOOR volgt, na jouw sollicitatie, een eerste kennismakings-/speeddate gesprek bij BOOR. Op basis daarvan wordt een volgende gesprek ingepland waarin wordt bekeken of jij en BOOR een goede match zijn. Vervolgens krijg je een assessment bestaande uit een toets WISCAT (rekenen), toetsing van je portfolio, een criteriumgericht interview en een praktijkles. Na een succesvolle afronding van het assessment word je aan een school gekoppeld en start de opleiding in september of in februari.
Let op! Wanneer jij solliciteert is bepalend voor je startmoment. De procedure om te bepalen of jij kan starten duurt zon 4 tot 5 maanden, dus solliciteer op tijd! Bijvoorbeeld: om te mogen starten in februari kun je het beste voor begin oktober je sollicitatie opsturen. Later solliciteren mag natuurlijk ook, alleen kan het zijn dat je dan pas in september kan starten.


Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven?
Als jij de uitdaging met BOOR aan wil gaan dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! LET OP, alleen solliciteren middels de knop "Solliciteren". Mocht je nog vragen hebben, stuur ze gerust bel/whatsapp 06-53 26 74 76.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
Eisen traject zij-instroom in het beroep (speciaal) basisonderwijs Om in aanmerking te komen voor het traject zij-instroom in het beroep voor het (speciaal) basisonderwijs (primair onderwijs) moet je beschikken over: Een afgeronde hbo of wo-opleiding; Voor het onderwijs voldoende maatschappelijke ervaring en beroepservaring; Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) (bij indiensttreding)
Functie-eisen
Jij maakt het verschil op onze scholen. Jouw sterke punten zijn een professionele houding, flexibiliteit en je hebt het vermogen snel te schakelen. Je bent fris, dynamisch en je staat stevig in je schoenen. Belangrijk is dat je in de afgelopen twee jaar niet als student aan een lerarenopleiding ingeschreven hebt gestaan met het doel een lesbevoegdheid te halen, tenzij je jouw diploma behaald hebt.

Over BOOR Werkt

Naam school
Adres
Schiekade 34 , 3032AJ Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
BOOR Selectie is bij BOOR verantwoordelijk voor de werving, selectie en tijdelijke inzet van groepsleerkrachten op verschilende BOOR scholen. Het kan gaan om vervaning van afwezige leerkrachten, maar ook om extra inzet. Werk je voor BOOR Selectie dan heb je een (vaste) aanstelling en de zekerheid van inkomsten.  

Werken bij BOOR Selectie is:
  • Uitdaging en plezier, in een
  • nieuwe werkomgeving, met een (vaste) aanstelling en inkomstenzekerheid
  • gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren, met
  • primaire focus op lesgeven, dus
  • werken bij verschillende BOOR scholen en
  • andere sectoren en concepten ervaren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.