Vacature Docent AVO in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO 
Datum online
2021-04-26 26-04-2021
Sluitingsdatum
14-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-1
Omschrijving
Jij bent degene die geschiedenis boeiend kan vertellen maar ook je hand niet omdraait voor een lesje met moeilijke sommen of voltooid deelwoorden! Houd jij van afwisseling? Afwisseling omdat elke dag anders is, maar ook afwisseling in de vakken die je geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Vanwege sterke groei van ons leerlingaantal zijn we voor onze vmbo locatie in Doetinchem per 1 augustus 2021 op zoek naar meerdere docenten AVO. Het gaat om een functie van 0,6 – 1,0 fte.

Wat ga je doen?
In de functie van docent AVO geef je les aan de vmbo-leerlingen in de onderbouw. Je wisselt de vakken zoals wiskunde, mens en maatschappij en Nederlands af, belangrijk dus dat je van alle markten thuis bent. Je past verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen. Behalve dat je de AVO-lessen verzorgt, ben je ook mentor van een klas. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om je takenpakket uit te breiden met een aantal andere lessen.
Als docent bij Zone.college lever je maatwerk, je draagt de zorg voor de ontwikkeling van de leerling, waarbij je inspeelt op de individuele wensen en behoeften. Je maakt daarnaast de vertaalslag van het onderwijs naar de belevingswereld van de leerling. Dit doen we bij Zone.college vanuit een open en nieuwsgierige houding waarbij we de afstemming zoeken tussen de behoeften van onze leerlingen en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zone.college daagt je uit om te blijven ontwikkelen en je vakspecialistische kennis in te zetten voor vernieuwing van het onderwijs. Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe lesmethoden, je ziet kansen en weet dit op een creatieve manier toe te passen in je lessen.
Naast een splinternieuw gebouw biedt Zone.college je een fijne werkomgeving, waar saamhorigheid, ontwikkeling en collegialiteit voorop staan. Benieuwd naar de locatie en de collega`s? Neem eens een kijkje op onze website en social media kanalen!
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
Je profiel
  • Je beschikt bij voorkeur over een pabo bevoegdheid met aanvullende tweedegraads bevoegdheid of bereid tot het halen van een tweedegraads bevoegdheid;
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo- leerlingen;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van leerlingen, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega`s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega`s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.
 
Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Over Zone.college

Naam school
Adres
Gezellenlaan 14 , 7000AL Doetinchem Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Esther Volkers of Femke Oostendorp door een e-mail te sturen naar: evolkers@zone.college of foostendorp@zone.college.
 
Wil je reageren? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken. Stuur je cv en motivatie uiterlijk 14 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.