Vacature Docent Natuurkunde in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Datum online
2021-04-26 26-04-2021
Sluitingsdatum
14-5-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-1
Omschrijving
Kom jij volgend schooljaar ook werken in het nieuwste schoolgebouw van Doetinchem? Benieuwd waar dit over gaat? Lees dan verder!

Omvang
Voor onze vmbo locatie in Doetinchem zijn wij per 1 augustus 2021 op zoek naar een docent natuurkunde. Het gaat om een functie van 0,6 – 1,0 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk om je natuurkunde-lessen aan te vullen met overige vakken zoals techniek.

Wat ga je doen?
Als docent natuurkunde geef je les aan de vmbo-leerlingen in de onder-, bovenbouw en het Groene Lyceum. Je laat het vak natuurkunde leven door met veel enthousiasme je kennis over te brengen. Daarnaast daag je de leerlingen uit om te experimenteren en de wereld van natuurkunde zelf te ontdekken. Hierbij pas je verschillende actieve didactische werkvormen toe en begeleid je leerlingen bij het zelfstandig leren leren. Zone.college daagt je uit om te blijven ontwikkelen en je vakspecialistische kennis in te zetten voor vernieuwing van het onderwijs. Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe lesmethoden, je ziet kansen en weet dit op een creatieve manier toe te passen in je lessen. Naast een splinternieuw gebouw biedt Zone.college je een fijne werkomgeving, waar saamhorigheid en collegialiteit voorop staan. Benieuwd naar de locatie en de collega`s? Neem eens een kijkje op onze website en social media kanalen!

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo (bij voorkeur 2e graad);
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo-leerlingen;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten;
  • Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen. Hierbij durf je out of the box te denken met vernieuwende ideeën;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde mensen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, je overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega`s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, je zoekt graag de samenwerking op met collega`s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen;
  • Je weet ICT te integreren in het onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Over Zone.college

Naam school
Adres
Gezellenlaan 14 , 7000AL Doetinchem Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Pascal Meuleman (teamleider), je kunt hem bereiken door een e-mail te sturen naar: pmeuleman@zone.college

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 14 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.