Vacature Docent Groene Wereld in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Groene Wereld 
Datum online
2021-04-26 26-04-2021
Sluitingsdatum
26-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-1
Omschrijving
Ga aan de slag als docent groene wereld in één van de mooiste gebouwen van Doetinchem! Die kans laat je toch niet liggen?!
Heb jij passie voor groen? Wil je graag thematisch en projectmatig lesgeven? Vind je ook dat onze leerlingen zoveel mogelijk in een authentieke situatie moeten leren? En ben je bereid om daar in te investeren? Dan ben jij de docent groene wereld die wij zoeken!
 
Omvang
Vanwege sterke groei van ons leerlingaantal zijn we voor onze vmbo locatie in Doetinchem per 1 augustus 2021 op zoek naar meerdere docenten voor onze Groene Wereld. Het gaat om een functie van 0,6 – 1,0 fte.
 
Functieomschrijving
Als docent binnen Zone.college is je hoofdtaak het geven van onderwijs op vmbo-niveau en het coachen van leerlingen. Voornamelijk verzorg je de lessen in de onderbouw GWO (Groene Wereld Oriëntatie) en mogelijk binnen één van onze groene werelden. Ook is het mogelijk om je takenpakket aan te vullen met andere lessen zoals bijvoorbeeld techniek.
 
Bij Zone.college Doetinchem leren de leerlingen door te doen en te ontdekken. In de functie als docent groene wereld ga je samen met de leerlingen “op reis”. Je begeleidt de leerlingen in de verschillende projecten, je ruikt bloemen, verzorgt de dieren en proeft het voedsel. Elke dag opnieuw inspireer jij de leerlingen om nieuwe dingen te ontdekken in deze groene wereld. Daarbij is het van belang dat je een sterke affiniteit hebt met de groene wereld. Je komt terecht in team groen, met zo`n 20 collega`s heb je een hoop gezelligheid om je heen. Alles is dus in huis om elke dag weer met veel energie en plezier aan de slag te gaan!
 

Eisen

Functie-eisen
Functie eisen
  • Affiniteit met de doelgroep (vmbo-leerlingen);
  • Opleiding tot docent Groen (bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo) of andere lerarenopleiding en met affiniteit voor groen;
  • Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken;
  • Affiniteit met techniek, planten, bloemen, dieren en voeding.
 
Je profiel
  • Coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen;
  • Organiserende en communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandige werkhouding;
  • Onze leerlingen werken met laptops, we vragen daarom ook van jou dat je ICT-vaardig bent.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.
 
Ons aanbod
Bij Zone.college heb je als docent veel vrijheid om het onderwijs vorm te geven op jouw manier. De instelling is we doen het met ze allen en die samenhorigheid voel je dan ook zeker binnen het team. We zijn trots op onze school en onze splinternieuwe locatie biedt jou een fijne werkplek in een groene omgeving.

Over Zone.college

Naam school
Adres
Gildenbroederslaan 3 , 7005BM Doetinchem Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor deze vacature?!
Stuur je cv en motivatie uiterlijk 14 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken.
 
Heb je nog vragen?
Dan kan je contact opnemen met Ferdy Wissing (Teamleider) via e-mail: fwissing@zone.college
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.