Vacature Subsidioloog in Houten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Subsidioloog 
Datum online
2021-04-26 26-04-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter. Per 1 januari 2021 heeft er een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College. Dat betekent concreet dat we per 1 augustus 2021 één organisatie vormen, mét een nieuwe naam: Yuverta. Door samen verder te gaan bundelen we onze krachten en kennis. Samen zijn we met 53 locaties de grootste groene onderwijsorganisatie van Nederland en daarbuiten. We kunnen onze onderwijskwaliteit verder versterken en zo – ook in de toekomst – ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. We zijn thuis in de toekomst, omdat we ons bezighouden met thema’s die er toedoen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Daarmee zijn we écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en onze regio.

"Je ontwikkelt meer bij Wellant"

Bij de dienst Onderwijs & Kwaliteit zijn wij op zoek naar een subsidioloog voor 0,8 - 1,0 fte.

Door de fusie vergroten wij onze innovatie- en ontwikkelcapaciteit. Wij willen ons gezamenlijk meer gaan richten op het benutten van externe financieringsmogelijkheden op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau om initiatieven te ontplooien die een versnelling kunnen geven aan de realisatie van de ambities van Yuverta. Als fondsenwerver en subsidieaanvrager speel jij hierin een toonaangevende rol.

Werkzaamheden
 • Je ondersteunt de regio's bij subsidieaanvragen;
 • Je beoordeelt subsidies op toepasbaarheid binnen de organisatie;
 • Je ontwikkelt strategieën voor onderzoek naar subsidies;
 • Je analyseert het «risico» en de balans van de verhouding tijd/kosten/ cofinanciering/verantwoording;
 • Je stelt subsidieaanvragen op o.b.v. input vanuit de organisatie /de regio's/locaties. Denk hierbij ook aan subsidieaanvragen bij het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF) en Erasmus+ KA3;
 • Je neemt deel aan verschillende platformen «subsidies» op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau;
 • Je betrekt derden bij specifieke en complexe subsidieaanvragen en coördineert deze aanvragen;
 • Je zorgt er samen met de projectmanager voor dat innovatieprojecten kunnen worden uitgevoerd door hiervoor additionele middelen aan te trekken.
Verdere elementen in jouw rol als subsidioloog
 • Je bent zichtbaar in de organisatie op verschillende niveaus (locatie, regio, concernniveau en op vakgebieden/thema's);
 • Mensen weten je te vinden als vraagbaak op het gebied van subsidies;
 • Je biedt ondersteuning en training aan projectleiders en- managers met als doel vergroten van slaagkans van voorstellen, bewustwording van mogelijkheden en verlagen van de 'aanvraagdrempel'.
Jouw profiel
 • Je hebt ervaring met fondsenwerving en met het aanvragen van complexe subsidieaanvragen;
 • Je bent analytisch sterk en je krijgt snel zicht op situaties;
 • Je kunt goed communiceren met verschillende doelgroepen binnen en buiten de organisatie;
 • Je zoekt proactief contact en verbinding met verschillende afdelingen in de organisatie;
 • Je kunt goed samenwerken en relaties beheren;
 • Je bent accuraat;
 • Je beschikt over een relevant netwerk in het blauw/groene onderwijs;
 • Je Nederlandse en Engelse taalbeheersing is goed i.v.m. internationale aanvragen;
 • Je beschikt over academisch denk- en werkniveau.
Bijzonderheden
Dit is een vacature die tegelijkertijd open is gezet bij Wellant, Helicon en CITAVERDE. Alle medewerkers van de drie organisaties kunnen reageren op deze functie. Deze vacature wordt gelijktijdig extern opengesteld.
 • Functieomvang: 0,8 - 1,0 fte;
 • Startdatum: zo snel mogelijk;
 • Afhankelijk van kennis en ervaring word je in schaal 11 of 12 ingeschaald.
Wat bieden wij
Wij bieden een organisatie met enthousiaste medewerkers die een professionele benadering van hun vak voorstaan. Er wordt aandacht besteed aan de persoonlijke - en professionele ontwikkeling van de medewerkers. We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden conform de cao MBO. Bij aanvang bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Op dit moment werken de medewerkers van de ondersteunende diensten veelal thuis. We verwachten tot de zomervakantie digitaal te zullen werken. Overleg vindt plaats via Teams-vergaderingen. Incidenteel worden er afspraken op kantoor of op onze locaties gepland.

Procedure
Ben je ook zo enthousiast geworden over deze vacature vul dan snel het sollicitatieformulier in via onderstaande button 'direct solliciteren'. En voeg je cv en motivatiebrief toe.

Als je via Helicon, CITAVERDE of één van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website werkenbijwellant.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! sollicitaties die per mail of op andere wijze bij ons binnenkomen, kunnen wij niet in behandeling nemen.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 17 mei. De selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken, een kennismakingsgesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer weten?
Neem contact op met Coralie Gerstel, Corporate Recruiter T. 06 - 18595467.

Hebben we een klik, dan mag je zo spoedig mogelijk bij ons beginnen!

Voor invulling van alle vacatures bij Wellant geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11

Over Wellantcollege

Naam school
Adres
De Molen 94 , 3990DD Houten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 32 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.