Vacature Docent Wiskunde/Rekenen in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde/Rekenen 
Datum online
2021-06-04 04-06-2021
Sluitingsdatum
18-6-2021
Met ingang van
per 1 augustus 2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 fte
Omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste
 
Docent wiskunde en rekenen 
 
Als docent wiskunde en rekenen geef je les aan klassen in de onderbouw. Daarnaast ben je mentor van een tweede klas. Als je solliciteert bij Panta Rhei, gaan we ervan uit dat je dit als een leuk, uitdagend en waardevol onderdeel van je baan als docent wiskunde en rekenen ziet. Ook kun je ingezet worden voor het geven van begeleidings- en ondersteuningslessen op onze leerpleinen. Je zet je, naast het geven van lessen en jouw mentoraat, actief in voor de verdere ontwikkeling van het curriculum van het vak wiskunde en rekenen, vakoverstijgende projecten en het ondersteunen en/of organiseren van andere activiteiten.

Als docent wiskunde en rekenen bij Panta Rhei werk je bij een gezellige vmbo-school waar collega's voor elkaar klaar staan en er veel aandacht is voor de inhoud van het onderwijs en de wijze waarop die aan de leerlingen wordt aangeboden

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
 
  • tweedegraads bevoegdheid wiskunde (of gelijkwaardig), dan wel in opleiding deze te behalen met uitzicht op een bevoegdheid binnen maximaal twee jaar;
  • aantoonbare ervaring, danwel sterke affiniteit met het onderwijs aan leerlingen in het (beroepsgerichte) vmbo;
  • ervaring met het ontwerpen van uitdagende, contextgerichte opdrachten en projecten is een pré;
  • pro-actieve en flexibele houding;
  • gelooft in en streeft naar een gezamenlijke en gelijkvormige aanpak van het wiskunde- en rekenonderwijs aan leerlingen en vindt het een uitdaging daarin, gevraagd en ongevraagd, met initiatieven en ideeën te komen;
  • kan goed samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao VO schaal LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de CAO VO.

Over SG Panta Rhei Amstelveen

Adres
Pandora 1 , 1183KK Amstelveen
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. N. Acharrat
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
Over Panta Rhei
We zijn een scholengemeenschap voor vmbo (bbl, kbl en mavo) in Amstelveen. Bij ons is iedereen welkom, waar je ook in gelooft, welke levensovertuiging en achtergrond je ook hebt. We staan open voor elkaars denkwijze en zien dat daar goede ideeën uit ontstaan. Ideeën waar we graag naar luisteren als ze onze werkpraktijk en het lesgeven verbeteren.

We zijn een zelfstandige school met een eigen stichtingsbestuur, 4 onderwijsteams (met zo’n 80 docenten en onderwijsassistenten) en een ondersteunende staf, die uit zo’n 20 collega’s bestaat. Met in totaal zo’n 650 leerlingen kunnen we spreken van een kleinschalige, gezellige school. Onze werkplekken zijn verdeeld over de gebouwen Pandora 1 t/m 3, die vlak naast elkaar liggen. We houden de zaken graag overzichtelijk. We hebben natuurlijk leefregels met elkaar afgesproken, zodat de school veilig en aantrekkelijk is.
 
Juist doordat we niet zo groot zijn, hebben we extra aandacht voor onze leerlingen. Zo hebben we leerwegondersteuning op alle niveaus en proberen we elke leerling naar een zo hoog mogelijk niveau te begeleiden. We halen de buitenwereld naar binnen en nemen de leerlingen mee naar buiten. Zo laten we leerlingen zien wat hun kansen en mogelijkheden zijn als ze van school af komen. Op die manier inspireren en motiveren we ze om het beste uit zichzelf te halen.

Zo bieden we elke leerling kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid.

Werken bij Panta Rhei
Als medewerkers van Panta Rhei willen we het samen doen; met elkaar als collega's, met de leerlingen en met de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Dat merk je aan de sfeer die er bij ons op school is. We leren van elkaar en hebben uitgebreide mogelijkheden om onszelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Binnen Panta Rhei kun je rekenen op afwisselend en uitdagend werk. We kennen veel betrokkenheid binnen ons team, waarin we elkaar ook verder helpen met constructieve feedback. We investeren graag in zaken die onze schoolkwaliteit ten goede komen. Dus staan we open voor goede ideeën van onze collega’s; ideeën om het onderwijs te verbeteren of om het werk efficiënter te maken. Laat vooral van je horen!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 18 juni 2021. Direct en alleen via Meesterbaan!
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.


Aquisitie wordt niet op prijs gesteld
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.