Vacature 5421001 DOCENT NEDERLANDS 0.8-1 FTE in Etten-Leur

Onderwijs

Vacature

Functietitel
5421001 DOCENT NEDERLANDS 0.8-1 FTE 
Datum online
2021-04-23 23-04-2021
Sluitingsdatum
21-5-2021
Met ingang van
23-04-2021
FTE
1,0
Omschrijving
MUNNIKENHEIDE COLLEGE: JOUW TALENT, JOUW KEUZE, JOUW TOEKOMST!

Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ongeveer 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen. Wij werken vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid.
Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Ieders talent en ambitie willen wij benutten.

Wij zijn een school die volop in beweging is om het onderwijs voor onze leerlingen steeds aantrekkelijker te maken. Onze medewerkers voelen zich zeer betrokken, werken graag samen en waarderen de mogelijkheden tot professionalisering.

Passen jouw talent, jouw keuze en jouw toekomst bij het Munnikenheide College? Dan ben jij wellicht de collega die wij met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 zoeken voor de functie van:

5421001 DOCENT NEDERLANDS 0.8-1 FTE

Werk je al enige tijd met plezier in het onderwijs, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging op een innovatieve school die volop in beweging is?
Ben je net afgestudeerd en wil je aan de slag of werk je nog niet in het onderwijs en ben je op zoek naar een baan waarmee je het verschil kunt maken en die écht voldoening geeft?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot einde schooljaar. Bij voldoende formatie en goed functioneren bestaat de mogelijkheid dat deze wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met pz@munnikenheidecollege.nl

Informatie over onze school kun je vinden op onze website www.munnikenheidecollege.nl

Over Munnikenheide College

Naam school
Adres
Trivium 60 , 4873LP Etten-Leur
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ruim 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen.
In onze school zijn Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid kernwaarden.
 
Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Wij willen ieders talent en ambitie benutten.
 
Zijn bovenstaande kernwaarden ook voor jou uitgangspunt om je werk vorm te geven, dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken voor de functie van:
Bijzonderheden
Het Munnikenheide College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.