Vacature Docent Engels AH (2e graads) in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels AH (2e graads) 
Datum online
2021-04-23 23-04-2021
Sluitingsdatum
23-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,45 - 0,55
Aantal uren
12-15
Omschrijving
Het belang van Engels voor de toekomstige generatie ken jij natuurlijk allang. Het is echter jouw taak om deze generatie net zo enthousiast te maken voor de Engelse taal en cultuur als jijzelf. Doe je dit door met de hele klas the Crown te kijken, geef je ze een leesopdracht uit Harry Potter, draag je een sonnet van Shakespeare voor of heb jij nog andere methoden? Waar je ook voor kiest: jij weet precies hoe je jouw leerlingen meekrijgt!

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 2 docenten Engels (tweedegraads) voor respectievelijk 12 en 15 lesuren per week. Onze nieuwe docenten komen te werken op onze afdeling havo, atheneum en tweetalig vwo en zullen voornamelijk lesgeven in de onderbouw. Eén vacature betreft een vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. De andere vacature betreft vervanging van een zieke collega.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 • Je bent (bijna) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Engels;
 • Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons onderwijs;
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Een keuze voor Groevenbeek betekent een keuze voor een goed georganiseerde school, waarbij ontwikkeling van het onderwijs en van de docenten een belangrijk speerpunt is. Ons doel is om alle medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en hen een prettige en goed gefaciliteerde werkomgeving te bieden. Als docent kom je te werken in een enthousiaste sectie. Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Daarom krijg je binnen jouw sectie een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met alle vragen.
Hiernaast krijg jij:
 • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
 • Een benoeming in functieschaal LB, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar;
 • Een eindejaarsuitkering van 8%;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsplan en deels betaald ouderschapsverlof;
 • Iedere sectie binnen Groevenbeek heeft een budget, waarmee teamuitjes ondernomen kunnen worden. Ook rond Kerst en Pasen kan je ervan uitgaan dat er festiviteiten worden georganiseerd. En de absolute klapper vindt vlak voor de zomervakantie plaats: de afsluiting van het schooljaar met een personeelsdag!

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
 • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
 • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
 • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een commissie bestaande uit de afdelingsdirecteur, een teamleider en een docent uit de vakgroep maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. 
Zodra een kandidaat is benoemd krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.