Vacature Docent Engels 2de graads in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2de graads 
Datum online
2021-04-23 23-04-2021
Sluitingsdatum
23-5-2021
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Omschrijving
Docent Engels (2de graads) 0,6 fte
 
Zoek jij een leuke baan als docent in het Voortgezet Onderwijs en ben je in het bezit van een tweede graads bevoegdheid Engels? Het Maris College is op zoek naar een Docent Engels voor de locatie Belgisch Park! Kom jij ons team versterken?

Over Maris College

Samen in beweging voor kansrijk onderwijs
Het Maris College is een school voor voortgezet onderwijs langs de kust van Den Haag met zeven locaties. De locaties zijn per niveau ingericht van VWO met technasium tot VMBO basis met LWOO. Omdat we kansrijk onderwijs willen bieden hebben we op iedere locatie een dakpanconstructie zodat leerlingen optimale kansen hebben om op- en door te stromen. Het is onze ambitie om 21e- eeuws onderwijs te verzorgen. Daarom zetten we de komende jaren stevig in op digi-skills, persoonsvorming en activerende didactiek. Duidelijke regels in combinatie met pedagogische warmte zorgen voor een plezierige sfeer in school. Dat is belangrijk want we willen dat iedereen – leerlingen én medewerkers – zich op het Maris College thuis voelt.

Wij vragen:
  • Een docent met een 2de graads bevoegdheid
  • 0,6 fte
  • Les geven aan onderbouw mavo/havo/vwo
  • Schooljaar 2021-2022

Wij bieden:
  • Aanstelling conform cao-vo, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 8%
  • Maris brede aanstelling
  • Extra begeleiding en coaching tijdens het eerste jaar
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden

Eisen

Opleiding
2e graads

Over Maris College

Naam school
Adres
Monseigneur Nolenslaan 16 , 2555XZ Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline Verboon
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
 
Over het Maris College
 
Samen in beweging voor kansrijk onderwijs
Het Maris College is een school voor voortgezet onderwijs langs de kust van Den Haag met zes locaties. De locaties zijn per niveau ingericht van VWO met technasium tot VMBO basis met LWOO.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op het Maris College ruimschoots kansen krijgt om eigen talenten te ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor jou als docent. Wanneer je bij ons komt werken, ontvangen wij je in een team dat open staat voor nieuwe ideeën en initiatieven. We houden van een persoonlijke aanpak, daarom krijg je zolang als wenselijk is, peer-to-peer begeleiding van een collega die daarvoor speciaal is opgeleid.
 
Verbinding
‘Wij verbinden ons aan jouw toekomst’. Deze belofte aan onze leerlingen, die is opgenomen in het schoolplan 2021-2025, vormt ook de leidraad voor ons personeelsbeleid. Op het Maris College word je nadrukkelijk aangemoedigd je horizon te verbreden en je grenzen te verleggen.
Om de verbinding te versterken tussen verschillende leergebieden, leerwegen en tussen onze zeven locaties, zijn veel van onze vaksecties gebundeld in onderwijsclusters. Door te durven kijken óver de grenzen van je eigen locatie en vakgebied, kan ook jij op het Maris College een belangrijke verbindende factor zijn. Ons beleid is erop gericht om jou hierin te stimuleren en te ondersteunen.
 
Expertise en leiderschap
Het spreekt vanzelf dat de kwaliteit van jouw docentschap op het Maris College voorop staat, maar wij hechten bijzondere waarde aan al het extra’s dat jij met je meebrengt. Daarom word je hier in het bijzonder aangemoedigd om ook jouw andere expertises te vergroten en in te zetten ten behoeve van onze hele organisatie. 
Bijvoorbeeld bij het vergroten van de digitale geletterdheid van onze personeelsleden. Daarvoor hebben we onlangs onze eigen ‘Toolmasters’ opgeleid: een groep docenten die voor collega’s fungeert als helpdesk bij de inzet van digitale leermiddelen. Een selectie daarvan is tevens gefaciliteerd om ook zelf digitale onderwijstools te ontwikkelen.
Op het Maris College zijn we voortdurend op zoek naar medewerkers die het voortouw nemen bij het ontwikkelen van dergelijke innovaties en die leiding willen geven aan het opzetten van onderwijsvernieuwende experimenten in een van onze vele proeftuinen.
 
Sfeer
Dat veel mensen na hun stageperiode bij ons zijn blijven ‘hangen’, is geen toeval. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het Maris College. En dat is wat vrijwel elke nieuwe medewerker ons vertelt: ‘Ik kwam hier in een warm bad.’ Bij ons zijn de onderlinge contacten ontspannen en informeel, kennen we geen rangordes, vieren we elkaars successen en vindt iedereen een luisterend oor. En als een gelegenheid zich voordoet, komen we bij elkaar om - georganiseerd of spontaan – iets gezelligs te ondernemen.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.