Vacature Leerkracht Mentorgroep 3/4 in Heemstede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht Mentorgroep 3/4 
Datum online
2021-04-23 23-04-2021
Sluitingsdatum
22-6-2021
Met ingang van
1 augustus 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4875
Omschrijving
Over onze school 
Het eerste en enige kindcentrum van Heemstede, dat zijn wij! 

Elke dag ontvangen wij zo’n 120 leerlingen die met een brede glimlach en veel plezier het schoolplein op komen. Een schoolplein waar zij elke dag met elkaar spelen en waar zij leren. Het prachtig authentieke karakter wat ons 90-jarige gebouw geeft, brengt een rustige sfeer met zich mee wat mede zorgt voor een prettige leeromgeving. 

Voornamelijk het team draagt met hart en ziel bij aan deze prettige (leer)omgeving. De omgeving waarin jong en oud zich bevinden, is immers de basis voor een (werk)plek waar je met veel plezier verblijft. Ons team kenmerkt zich door: gedrevenheid, enthousiaste medewerkers, betrokkenheid, mix van man en vrouw tussen 20 en 65 jaar, aandacht voor elkaar tijdens regelmatige informele teammomenten, secret cadeaupot, gezamenlijke lunch, professionele medewerkers en vooral heel veel plezier in het werken met elkaar en de kinderen. Onze feesten & partijen commissie draagt zorg voor de organisatie van de evenementen en vieringen. Ouders kennen een hoge mate van professionaliteit en vertrouwen toe aan het team. Dat is voor ons een kracht om in gezamenlijkheid te werken aan een optimale ontwikkeling van alle kinderen. 

Onze speerpunten voolgend jaar: 
- Instructievaardigheden van leerkrachten en onderwijsassistenten
- Leerlingenraad 
- Visie op spelen van 0 tot 7 jaar 
- Meer- en hoogbegaafdheid 
- IEP Leerlingvolgsysteem 
Een goede werkverdeling, afgebakende werkmomenten en regelmatig vrije werkmomenten tijdens studiedagen zorgen ervoor dat je de focus goed kunt blijven houden voor de groep. Kenmerkend voor de Molenwerf is dat we het vooral mét elkaar doen! 

Meer informatie over onze school vind je op de website van de school.

Vacature 
- Functietitel: leerkracht 3/4
- Met ingang van: 1 augustus 2021 
- Werkdagen; woensdag t/m vrijdagochtend
- Soort aanstelling: tijdelijk met uitzicht op vast
- Dienstverband: 0,4878 wtf 

Wat verwachten we van je;
- Jouw rol in deze nieuwe functie mentor van groep 3/4 
- We werken o.a. met de volgende methodes/concepten: Unit-onderwijs, Snappet, TopOndernemers, talententijd

 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen

Functievereisten
Als je bij ons op de Molenwerf komt solliciteren, ben je in het bezit van een diploma. Je bent flexibel, enthousiast en hebt vooral plezier in het werken met kinderen. 

 


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers.
 
Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.
 
Voor deze functie geldt dat de salarisschaal conform de onderwijs CAO wordt toegekend. 
Werkdagen zijn: woensdag t/m vrijdagochtend  

Over KC De Molenwerf

Naam school
Adres
Molenwerfslaan 7-9 , 2103TC Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie informatie
Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren. 
 
U kunt via MeesterBaan solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.