Vacature Docent AVO voor de klas met expertise in Deventer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO voor de klas met expertise 
Datum online
2021-04-22 22-04-2021
Sluitingsdatum
16-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4247
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 - 1,0
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een stevige AVO docent voor onze klas met expertise in leerjaar 3. Ben je op zoek naar een uitdaging, draai je je hand niet om voor differentiatie en ben je een stevige persoonlijkheid? Solliciteer dan nu!

Jouw verantwoordelijkheden
Je begeleidt de leerlingen in klas 3 vmbo vanuit een veilige setting binnen hun eigen klas en leerroute richting regulier onderwijs. Voor alle leerlingen is het uitstroomperspectief MBO. Het behalen van een vmbo-diploma is dan ook van groot belang.
Je geeft onderwijs volgens afspraken in het ontwikkelperspectiefplan. Naast het werken aan didactische doelen, werk je samen met ouders en leerlingen ook aan pedagogische doelen.

De lessen worden gegeven volgens het reguliere curriculum van De Marke. Sommige lessen kunnen worden gegeven door een vakdocent, maar zeker in de eerste periode na de zomervakantie worden alle lessen nog gegeven door de docent, die voor deze klas staat (met uitzondering van praktijk). In nauw overleg met ons Expertisepunt, de ondersteuningscoördinator en de orthopedagoog zet je de lijnen voor iedere leerling uit.
Het niveau van de leerlingen is vmbo en een klas bestaat uit ongeveer 15 leerlingen.

Jouw profiel
  • Je bent in het bezit van een afgeronde PABO opleiding of tweedegraads bevoegdheid.
  • Master SEN (of vergelijkbaar) is een absolute pre;
  • Kennis en ervaring van verschillende gedrags- en ontwikkellingsproblematieken (ASS, ODD, ADHD e.d.);
  • Je hebt ervaring binnen cluster 4, ZMOK;
  • Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen;
  • Je bent pedagogisch en didactisch ijzersterk;
  • Je hebt een sterke binding met de leerlingen en een sturende en motiverende rol;
  • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent collegiaal en hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent 5 dagen beschikbaar.
Jouw werkplek
Je geeft les op De Marke, een school voor vmbo en onderbouw havo/vwo. Op De Marke (circa 1.100 leerlingen en 160 collega's) ontdekken de leerlingen wat hen beweegt. De collega's zijn gericht op het goede en het mooie en zijn blijvend op zoek naar wat werkt voor de leerling.

Het onderwijs van De Marke bestaat uit de leerroutes basis/kader, mavo/havo en Het Corberic (een leerroute gebaseerd op de principes van vrijeschoolonderwijs). Als docent werk je in één van de vijf onderwijsteams. Binnen deze onderwijsteams werken we op dit moment aan de thema's praktisch en actief leren, interdisciplinair werken, verbinding zoeken met Deventer en maatwerk in de klas.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 550 medewerkers. De organisatie bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie van maximaal 2 jaar vanwege uitfasering van deze groep leerlingen. Het gaat om een fulltime baan. De Marke vindt het belangrijk dat je als nieuwe collega goed en warm wordt ontvangen. Je kunt rekenen op goede begeleiding door een docentcoach en het ondersteuningsteam.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Meer weten?
Meer informatie over de school vind je op https://demarke-ehl.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact leggen met Maaike Morsink (directeur), bereikbaar via m.morsink@ettyhillesumlyceum.nl.
LET OP: Solliciteren doe je via de 'solliciteer' button. Sollicitaties die binnen komen op dit mailadres worden niet in behandeling genomen.

Solliciteren?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren). De gesprekken vinden plaats in week 21, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Adres
Laan van Borgele 60 , 7415DJ Deventer Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.