Vacature Docent Nederlands 1e en 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e en 2e graads 
Datum online
2021-04-22 22-04-2021
Sluitingsdatum
15-6-2021
Met ingang van
1-8-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.76
Aantal uren
44
Omschrijving
Wil jij met onze leerlingen een debat voeren? Ze leren de beste pitch van de 21ste eeuw te geven? Wil je liefde voor de literatuur overdragen? Maar ook samen op ’t kofschip ‘varen’? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?


 
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Over ons
Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste eerstegraads of tweedegraads bevoegde docent Nederlands? Of heb je ambities in die richting? Dan hebben wij een baan voor je. In overleg ga je lesgeven aan klassen mavo, havo en/of vwo. Je maakt leerlingen enthousiast voor je vak en weet ze op inspirerende wijze naar goede resultaten te brengen.
 
Jouw team
Je bent lid van één van de schoolsoortteams (mavo, havo, vwo of tto) en van de sectie Nederlands die uit 12 docenten bestaat. Naast het werken met de methode, zijn de sectie en het team in beweging met het ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
Over jou
Jij bent
In het bezit van een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid Nederlands, of je ontwikkelt je in die richting. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor, aan.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  
Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 15 juni 2021 via Meesterbaan.nl.
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum. 

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Prent, directeur. Zij is bereikbaar via E-mail: m.prent@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken. E-mail: p.bosman@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure. 


                        
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.