Vacature Vacature leerkracht groep 1/2 voor de Elckerlyc in Hilversum (0,4 fte) in Hi...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vacature leerkracht groep 1/2 voor de Elckerlyc in Hilversum (0,4 fte) 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Met ingang van
01-09-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
Wie ben jij?
Wil je graag samen met je collega’s het onderwijs in de onderbouw verder vormgeven? Ben jij met je collega’s het visitekaartje van de school en heb je een open houding naar ouders en kinderen? Voel jij je thuis in een gezellige buurtschool?
Dan ben jij de leerkracht die goed bij ons past! 
 
Onze school: De Elckerlyc

In een rustige wijk op de Van Hogendorplaan in Hilversum staat ‘de Elckerlyc’. De naam zegt het al: ‘een school voor iedereen’, die bekend staat als laagdrempelig. Een school die samenwerkt met haar omgeving. OBS Elckerlyc is een openbare basisschool waar kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfstandige, zelfbewuste en sociale mensen. School en ouders werken samen, zodat elk kind binnen de eigen mogelijkheden presteert. Kijk voor meer informatie op: www.elckerlycschool.nl


 

Eisen

Functie-eisen


Wij zoeken een kleuterleerkracht: 
  • Met oog voor kinderen en hun behoeften;
  • Met een bevoegdheid om les te geven in het Primair Onderwijs;
  • Die affiniteit heeft met het jonge kind;
  • Die enthousiast, betrokken en flexibel is;
  • Die zelfstandig kan werken en tegelijkertijd de samenwerking opzoekt.
Ben je ervaren of starter, wil je fulltime of parttime werken, we gaan graag het gesprek met je aan! 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L 10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een gezellige kleine buurtschool met een prettig, gemotiveerd team.
  • Een salaris in salarisschaal L10 (€ 2.678,00 - € 4.113,00) van de cao PO.
  • Een arbeidsovereenkomst met ingang van september voor de duur van het zwangerschapsverlof van een collega, naar verwachting rond februari 2022. Als jij bij STIP past, dan kijken we samen met jou naar een leuke plek op de Elckerlyc (wellicht een extra instroomgroep) of één van de andere STIP scholen.
  • Vele opleidingsmogelijkheden binnen onze eigen STIP academie. 
  • Diverse extra’s, zoals korting op een bedrijfsfitness sportabonnement, een fiets-privé regeling en korting op je ziektekostenverzekering.

Over Stip Hilversum

Naam school
Adres
Oude Enghweg 2 , 1217JC Hilversum Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Verkerk
Omschrijving
Dit is Stip Hilversum

Stip Hilversum is een organisatie van 16 openbare basisscholen op 20 verschillende locaties. De scholen hebben een divers onderwijsaanbod zodat ouders in Hilversum een bewuste keuze kunnen maken voor een school die past bij hun kind. Het onderwijs op de Stip-scholen varieert van tweetalig en internationaal onderwijs tot speciale onderwijsconcepten als Dalton, vrijeschool of Sterrenschool. 
Daarnaast variëren de scholen in samenstelling en grootte, van 72 tot 465 leerlingen. Niet alleen het onderwijsaanbod, maar ook de leerlingen op onze scholen zijn verschillend: niet alleen qua afkomst, levensovertuiging of seksuele geaardheid, maar ook qua vraag die ze aan de leerkrachten stellen

Stip Hilversum ziet het als haar missie om openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot  en met 12 jaar ongeacht afkomst, cultuur of religie. Iedereen is welkom op onze Stip-scholen. 
 
Stip Hilversum als werkgever
Goed onderwijs vraagt professionele, excellente én nieuwsgierige leerkrachten (en andere medewerkers) die binnen hun school én binnen de stichting samenwerken om van en met elkaar te leren. Daarom is Stip op zoek naar jou!


Met lef op zoek naar nieuwe kansen
‘Leren met en van elkaar’ is een motto dat tegelijk te gebruiken is op het niveau van leerlingen, leerkrachten én scholen. We moedigen leerkrachten en schoolleiders aan met lef op zoek te gaan naar nieuwe werkwijzen, nieuwe onderwijsvisies, nieuwe kansen. Samen problemen oplossen, gebruik maken van elkaars kennis, maar ook leren van eigen onderzoek. Op deze manier geven we vorm aan de professionele dialoog in onze stichting.

Lees hier wat onze medewerkers vinden van Stip Hilversum als werkgever
Er is altijd een Stip-school die bij jou past!
Kijk voor een overzicht van onze scholen op het kaartje op onze homepagina of klik hier en ontdek op welke school jij graag wilt werken! En bekijk hier onze vacatures:
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Nieuwsgierig geworden? 
Je mag uiteraard meteen solliciteren, daar worden wij blij van! Dat kan eenvoudig door een mail te sturen met cv en motivatie onder vermelding van de vacaturetitel naar vacature@stiphilversum.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Annemarie Velthuis, de directeur van de Elckerlyc, op 035 – 624915 of via directie@elckerlycschool.nl. Je kan ook een keer vrijblijvend sfeer komen proeven.
Je kunt reageren tot en met zondag 20 juni.

Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.