Vacature Docent maatschappijleer/MAW in Heerhugowaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent maatschappijleer/MAW 
Datum online
2021-04-20 20-04-2021
Sluitingsdatum
23-5-2021
Met ingang van
1 augustus 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
+/- 0,25
Aantal uren
+/- 7
Omschrijving
Ben jij de ervaren docent die onze leerlingen op enthousiaste wijze kennis van maatschappijleer/-wetenschappen bijbrengt? Wil jij aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Maatschappijleer/-wetenschappen op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor ongeveer 7 lessen (ongeveer 0,25 wtf) met een passende beloning conform de geldende CAO VO. De aanstelling betreft een benoeming van een jaar, tot het einde van schooljaar 2021-2022.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding en werkkostenregeling.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Over Han Fortmann

Naam school
Adres
Beukenlaan 1 , 1701DA Heerhugowaard
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Entes
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Trinitas College als werkgever
Wij zijn een eigentijdse en lerende organisatie, die continu in ontwikkeling is. Onze school is dan ook dé plek voor gedreven medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren om hun vak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Je wordt als medewerker gezien en gewaardeerd voor de bijdrage die je elke dag levert aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De docenten en medewerkers op het Trinitas College hebben een goede band met de leerlingen en elkaar. We zijn betrokken, durven ons kwetsbaar op te stellen en elkaar feedback te geven. Zo leren we van elkaar, blijven we groeien in ons vak en houden we de kwaliteit van het onderwijs hoog. Het Trinitas College is een betrouwbare en fijne werkgever, waar je als medewerker graag wilt werken en verder wil ontwikkelen.

Het Trinitas College, met het Han Fortmann (havo, vwo) en Johannes Bosco (vmbo) vormen samen één school. Tussen beide locaties bestaat een nauw contact. Vanuit één visie, één missie en gebaseerd op gemeenschappelijke kernwaarden vanuit onze katholieke traditie geven Johannes Bosco en Han Fortmann inhoud en vorm aan onderwijs dat aansluit bij hun leerlingen als ware zij één school.

Onze ambities zijn richtinggevend voor waar het Trinitas College de komende jaren aan wil werken. Wij maken werk van maatwerk, we hebben een positief schoolklimaat, we staan midden in de samenleving en wij werken samen volgens de kenmerken van een professionele cultuur. Onze ambities geven richting aan de onderwijsontwikkeling op het Han Fortmann en Johannes Bosco, ieder met hun eigen doelgroep.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij mevr. K. Water, tel: 072-5710144.

Solliciteren?
Je kunt je sollicitatie tot en met 23 mei kenbaar maken maken middels de knop “Solliciteren”, aan de rechterkant van deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.