Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-04-16 16-04-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Met ingang van
19-4-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
PCB Het Baken in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een groepsleerkracht voor de middenbouw die wil werken aan groei.
Het Baken is een school waar samengewerkt wordt aan groei. Kwaliteit van het onderwijs is een speerpunt. Er wordt door een betrokken en enthousiast team gewerkt volgens het principe van de Vreedzame school.

Wil jij ons team komen versterken en kun je vanuit jouw christelijke levensovertuiging vormgeven aan de identiteit van de school op basis van de identiteitsnotitie?

Jouw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kun je uitsluitend via mailadres vacature@stichtingpcpo.nl zenden naar: Het Bestuur van de Stichting PCPO Capelle-Krimpen.

Meer informatie kunt u inwinnen bij:
dhr. De Jong (Stafmedewerker P&O) via 06-44885406
Dhr. R. Joosse (interim-directeur) via  06-13137970 of via de mail: r.joosse@stichtingpcpo.nl

www.hetbakencapelle.nl

Eisen

Functie-eisen

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij:
  • De christelijke identiteit van de school vanuit hun geloof kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie;  
  • Affiniteit hebben met NT2;
  • Bekend zijn met EDI;
  • Een pabo-diploma hebben;
  • Enige ervaring hebben in het basisonderwijs.

Over Het Baken

Naam school
Adres
Maria Danneels Erf 18 , 2907BD Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Paul de Jong
Omschrijving
Het Baken is een protestants christelijke basisschool in de bijna 40 jaar oude woonwijk Schollevaar in Capelle a/d IJssel.
De 'beste' school bestaat niet, maar scholen hebben wel verschillende kwaliteiten. Scholen onderscheiden zich in het leggen van accenten en werken vanuit uiteenlopende invalshoeken. Er bestaat wel zoiets als 'de beste school voor mijn kind'. Een school die aansluit bij de opvoeding thuis; school is immers de plek waar uw kind een belangrijk deel van zijn of haar jeugd doorbrengt.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kunt u uitsluitend via mailadres vacature@stichtingpcpo.nl zenden naar: Het Bestuur van de Stichting PCPO Capelle-Krimpen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.