Vacature Docent Groen in Barneveld

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Groen 
Datum online
2021-04-16 16-04-2021
Sluitingsdatum
14-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 -1.0
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Groen (breed) die affiniteit heeft met dieren, planten en bloemen binnen de groene sector. Een docent met groene vingers die alles wat leeft en duurzaam is een warm hart toedraagt.  Heb jij passie voor het onderwijs en de groene sector? Zoek jij een uitdaging in een dynamisch en enthousiast team en droom je ervan je creativiteit kwijt te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Team Groen is een enthousiast en innovatief team dat groen onderwijs zo praktisch mogelijk wil aanbieden in klas 3 en 4 van Basis, Kader en GT. Ook leerlingen in klas 1 en 2 laten we op een praktische manier kennis maken met de groene sector in de breedste zin van het woord. Waar het kan zoeken we raakvlakken met de AVO-vakken, zodat leerlingen ook daar samenhang in ontdekken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen, Ook hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekering. Iedere medewerker ontvangt een iPad en studiekosten om een bevoegdheid te behalen, worden betaald door De Meerwaarde Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid. 
Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bevoegd is, maar ook studerenden worden uitgenodigd om te solliciteren.

Over De Meerwaarde

Naam school
Adres
Rietberglaan 6 , 3771RD Barneveld
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W. Hooijer
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, gevestigd in een modern gebouw met geweldige faciliteiten. Leerlingen en docenten werken op leerpleinen en in moderne praktijkruimtes. Wij werken veel samen met het bedrijfsleven.
Wij bieden docenten en onderwijs-ondersteunend personeel een moderne en plezierige werkomgeving. Daarnaast heeft De Meerwaarde als werkgever heel wat te bieden:
 • De Meerwaarde kent een uniek taakbeleid. Wij zetten ieder in zijn of haar kracht.
 • De Meerwaarde biedt haar medewerkers diverse mogelijkheden om zich te ontwikkelen door studie of begeleiding.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten zijn er langs drie lijnen: de pedagogisch didactische lijn, de begeleidende lijn of de management lijn.
 • Personeelsleden hebben een persoonlijk actieplan en alle teams een teamplan.
 • Wij bieden (nieuwe) medewerkers passende begeleiding. De introductieperiode van docenten bestaat o.a. uit: begeleiding door een coach, beeldcoaching, intervisie en de training "De vijf rollen van de leraar".
Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden:
 • Duidelijk, afspraak is afspraak – helder – direct
 • Dichtbij, kleinschalig – toegankelijk – betrokken
  Gedreven, proactief – motiverend – energie
  Positief, toekomstgericht – respect – optimistisch
  Samen,  zorgzaam – attent - inlevend
Bijzonderheden
Is werken bij De Meerwaarde iets voor jou?

De Meerwaarde is een Protestants-Christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. Medewerkers van De Meerwaarde laten dit zien in hun werk en hoe ze met elkaar en de leerlingen omgaan. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, christelijke geloofsgemeenschap of gemeente.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Benoeming als LC of LD docent is mogelijk, mits wordt voldaan aan de criteria die De Meerwaarde hiervoor stelt. Voorrmeer informatie kun je bellen  met Jenny Jansma (06 2754 8420 (dinsdag, donderdag of vrijdag)

In verband met de meivakantie kan de procedure meer tijd in beslag nemen dan gebruikelijk. We vragen hiervoor je begrip en geduld.

Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school,  bekijk dan onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft.  We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze mooie school met betrokken en gemotiveerde collega's.

Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.