Vacature Docent Natuurkunde 1e graads in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 1e graads 
Datum online
2021-04-13 13-04-2021
Sluitingsdatum
13-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7000 - 0,8000
Aantal uren
18-20
Omschrijving
We zoeken een docent die gelijk inzetbaar is in de bovenbouw. Op Sorghvliet wordt in klas 2 Science gegeven door de natuurkundedocenten, en vanaf klas 3 Natuurkunde. Het merendeel van de bovenbouwers heeft een NG/NT-profiel, dus we hebben altijd veel groepen Natuurkunde in de bovenbouw.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
We zoeken een eerstegrader of iemand die binnen niet al te lange tijd eerstegraads bevoegd wordt. De vacature is in het eerste jaar een vervangingsbaan wegens een sabbatical, maar vanwege de continuïteit in de sectie zoeken we iemand die de komende jaren zijn onderwijshart aan Sorghvliet wil geven. 

Op Sorghvliet wordt in de bovenbouw NLT gegeven. Indien de kandidaat daar ervaring mee heeft, of belangstelling voor heeft, is het geven van die lesuren ook een optie.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Op Sorghvliet werken we met chromebooks, als aanvullend digitaal lesmiddel. Docenten krijgen een chromebook in bruikleen. Salariëring vindt plaats conform CAO. Sorghvliet kent een LD-beleid gericht op competenties.

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Adres
Johan de Wittlaan 22 , 2517JR Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. S. Zuiderwijk
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. Op Sorghvliet gebruiken we boeken, maar hebben alle leerlingen ook een chromebook tot hun beschikking. We verwachten van docenten dat ze goed overweg kunnen met Google Classroom. 

Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een selectiecommissie bestaande uit twee leden van de sectie en een schoolleider beoordeelt de sollicitaties. Uiteindelijk worden maximaal vier kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met twee sollicitatiecommissies, waarin in ieder geval de sectie, de schoolleiding, de PMR en de leeringen zitting hebben. De samenstelling van deze commissies kan variëren. 

Kandidaten worden online of offline uitgenodigd, al naar gelang de op dat moment geldende maatregelen vanwege het coronavirus. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.