Vacature Docent Techniek in Twello

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 
Datum online
2021-04-12 12-04-2021
Sluitingsdatum
9-5-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6-0,7
Omschrijving
Ben jij als Docent Techniek op korte termijn beschikbaar om lessen te vervangen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Wij zijn per direct op zoek naar een Docent Techniek onderbouw (leerjaar 1 en 2). Het gaat om een tijdelijke functie wegens ziektevervanging met een omvang van 0,6 - 0,7 fte (dinsdag tot en met vrijdag).

Wat ga je doen?
In Twello geef je les aan vmbo leerlingen van de verschillende niveaus, met name zal het hier gaan om onderbouwklassen. Als docent techniek is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en de leerlingen te begeleiden. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen. Samen met de collega`s van de vaksectie techniek vorm je een team en in je functie word je ondersteund door een onderwijsassistent. Binnen dit team staat collegialiteit voorop, samen geven jullie het onderwijs vorm en dit gebeurt met veel enthousiasme. Medewerkers in Twello omschrijven de school als professioneel met een vriendelijke benadering, een school waar oog is voor kwaliteit van het onderwijs en de leerling.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je profiel
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo (bij voorkeur 2e graad Techniek);
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo- leerlingen;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen;
  • Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van leerlingen, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega`s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Meester Zwiersweg 4 , 7391HD Twello
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Rene Veldhoen (teamleider) op telefoon nummer: 088-2620800 Hij vertelt je graag meer over deze functie! 

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk zondag 2 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.