Vacature Medewerker P&O in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker P&O 
Datum online
2021-04-12 12-04-2021
Sluitingsdatum
12-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7000 fte
Omschrijving
Kunnen onze medewerker met een gerust hart terecht bij jou als het gaat om vragen over de CAO of het salaris? Zoek jij een uitdagende P&O-functie waar je je administratieve en communicatieve skills volledig in kwijt kunt? Dan ben jij degene die we zoeken!

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een medewerker P&O voor de omvang van 0,7000 fte.

Als medewerker P&O zul je verantwoordelijk zijn voor het gehele administratieve proces rondom in-, door-, en uitstroom. Voor medewerkers en leidinggevenden ben je het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen rondom de CAO, aanstellingen en het salaris. We werken met AFAS Profit/Insite, bij voorkeur heb je hier ervaring mee of ben je in staat je nieuwe systemen snel eigen te maken. Omdat we de aankomende jaren AFAS verder door zullen ontwikkelen, vind je het leuk om hier binnen jouw vakgebied initiatieven voor aan te dragen en over mee te denken. Naast de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie zul je nauw betrokken worden bij het proces rondom de formatiebepaling, het ziekteverzuim, het opstellen van managementinformatie en de werving en selectie van nieuw personeel. 

Wil jij deze fantastische baan bij een van de leukste scholen van Amsterdam? Solliciteer dan snel! Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!

Inschaling vindt plaats in salarisschaal 8 conform de cao Voortgezet Onderwijs. 

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
salarisschaal 8

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Omschrijving
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam is een unieke onderwijsorganisatie in Amsterdam met twee bruisende daltonscholen die elk hun eigen karakter hebben. Binnen ons onderwijsconcept staan de kernwaarden van het Daltononderwijs centraal. Vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. Spreken deze kernwaarden jou aan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Alleen sollicitaties die via onze eigen sollicitatieportal worden verzonden kunnen in behandeling worden genomen. 
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/p-o-medewerker
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.