Vacature docent wiskunde in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent wiskunde 
Datum online
2021-04-11 11-04-2021
Sluitingsdatum
8-5-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.3-1.4
Aantal uren
31-33
Omschrijving
De urenverdeling voor de komende cursus staat nog niet vast. Het betreft onderbouw- en bovenbouwuren. 

Sorghvliet is een zelfstandig gymnasium, gelegen naast het Kunstmuseum en het Omniversum en telt ongeveer 800 leerlingen. We werken al een paar jaar met chromebooks en Google classroom. Ervaring hiermee strekt ten aanbeveling.
We zijn op zoek naar bevlogen docenten die affiniteit hebben met onderwijs op een gymnasium. We hebben enthousiaste vwo-leerlingen die graag gemotiveerd willen worden door docenten die met liefde hun vak overdragen. 

Wij werken niet vanuit één speciale onderwijsvisie, maar proberen wel onze feedback te geven volgens de ideeën van Carol Dweck. Leerlingen moeten zelfstandig met de stof aan de slag. De docent legt uit en ondersteunt waar nodig, maar staat niet 50 minuten frontaal voor de klas. 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een wiskundige met een eerstegraads bevoegdheid. De sectie gebruikt de methode Getal en Ruimte. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding, geschiktheid en ervaring is de salarisschaal LC of LD.

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Adres
Johan de Wittlaan 22 , 2517JR Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Joke Hagoort
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. Op Sorghvliet gebruiken we boeken, maar hebben alle leerlingen ook een chromebook tot hun beschikking. We verwachten van docenten dat ze goed overweg kunnen met Google Classroom. 

Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De procedure bestaat uit een gesprek met de sectie en leden van de schoolleiding en de personeelsraad. De procedure zal direct na de meivakantie opgestart worden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.