Vacature Docent natuurkunde 2e graads (0,6-0,8 fte) in Castricum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 2e graads (0,6-0,8 fte) 
Datum online
2021-04-09 09-04-2021
Sluitingsdatum
12-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Ben jij een natuurkunde docent die positief in een collegiale omgeving met ruimte voor modern lesgeven staat? Onze natuurkunde sectie is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste bevoegde 2e graads collega. Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Met fijne (TOA-)collega’s, prachtige lokalen en meer dan uitstekende voorzieningen is onze bèta vleugel een inspirerende omgeving. Affiniteit en/of ervaring met Tweetalig Onderwijs is een pre.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je hebt een tweedegraadsbevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband met bij goed functioneren en voldoende formatie uitzicht op een vast dienstverband. Ongeveer 0,4 tot 0,5 wtf betreft reguliere uren voor het gehele schooljaar. De overige uren zijn vervangingsuren tot en met 12 december 2021. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao vo.

Over Jac. P. Thijsse College

Adres
De Bloemen 65 , 1902GT Castricum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Pauline Greveling
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Jac. P. Thijsse College is een school met ruim 2000 leerlingen. Wij geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een ambitieuze en onderzoekende leerhouding en een empathische levenshouding voor andere levenswijzen en culturen tonen. Ons doel is om deze leer- en levenshouding te ontwikkelen bij onze leerlingen.
 
Het verzorgen van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze opdracht. Het Jac. P. Thijsse College biedt op alle afdelingen Tweetalig Onderwijs aan. Daarnaast stimuleert het Jac. P. Thijsse College de leerlingen om zich ook op sociaal, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft het Jac. P. Thijsse College ernaar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je motivatiebrief met CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.