Vacature docent natuurkunde in Veenendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent natuurkunde 
Datum online
2021-04-09 09-04-2021
Sluitingsdatum
19-4-2021
Met ingang van
begin schooljaar 21-22
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Aantal uren
15 - 20
Omschrijving
Omdat op het CLV diverse leerlagen gedeeld worden tussen docenten is het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan samenwerken.  Er zijn verschillende opdrachten en activiteiten die klas- en soms vakoverstijgend aangeboden worden, zoals formatieve toetsing (havo 4) en bètablok (1 les per week met de BINAS-vakken). Daarnaast worden in de bovenbouw ook de vakken NLT en NWO (natuurwetenschappelijk onderzoek) gegeven. Er wordt vanaf klas 1 tot 6 veel practicum en onderzoek gedaan. Leerlingen kunnen in de onderbouw beginnen met o.a. Talentklas Science en voor liefhebbers doet het CLV actief mee met U-talent van de Universiteit, Hogeschool Utrecht en  WUR.


 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid natuurkunde of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan bovenbouwleerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.
 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB - LD
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is (afhankelijk van ervaring en bevoegdheid) gewaardeerd in schaal LB, schaal LC of schaal LD. Daarnaast biedt het CLV bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de cao onder andere een op ontwikkeling gericht taakbeleid, mogelijkheid tot deelname aan een fietsenplan en korting op je ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. 

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.
 

Over Christelijk Lyceum Veenendaal

Adres
Kerkewijk 149 , 3904JC Veenendaal
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling P & O
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Onze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid groot is.
 
Op het CLV dagen wij al onze ruim 2.000 leerlingen uit hun talenten te ontplooien op vele terreinen. Zij benutten die ruimte ook. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die het kenmerk zijn van onze school. Het motto van de school blijft immers:  Ruimte voor ontwikkeling.
 
Leerlingen krijgen onderwijs op de manier die aansluit op hun manier van leren in brugklas, mavo, havo of vwo. Het onderwijs aan het CLV beperkt zich niet tot de reguliere vakken. Extra ontwikkelingsmogelijkheden geven de talentklassen voor Sport, Kunst & Cultuur, Science, Storytelling en Economics and Social Business. Voor gymnasiumleerlingen is er een verbreed en verdiept vakkenaanbod. De bètavakken zorgen voor vernieuwende en uitdagende onderwijsactiviteiten. En leerlingen die een stapje extra willen zetten of school willen combineren met een ander talent kunnen kiezen voor MAATwerk.
 
Er zijn ook veel activiteiten buiten de lessen om. Met het schoolkoor en -orkest zijn er ieder jaar de bekende decemberconcerten en dan is er natuurlijk de schoolmusical. In de zomer wordt er tijdens het zeilkamp gezeild op de Friese meren en in de winter is er in Oostenrijk het jaarlijkse skikamp. Twee keer per jaar houden we een LAN-party.
 
Wij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben de keurmerken 'Opleidingsschool' en ‘Academische opleidingsschool’ en bieden dan ook tientallen studenten per jaar een praktijk- en onderzoektijd bij ons op school.

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. Sinds 1 januari jl. zijn we gehuisvest in onze nieuwe en toekomstgerichte school. Een school waar voor zowel leerlingen als medewerkers nog meer mogelijkheden zijn om talenten te ontplooien. Nieuwsgierig hoe het er aan de binnenkant uitziet? Kijk dan hier.
 
Bijzonderheden
In uw schrijven geeft u aan waarom u kiest voor een functie in het christelijk onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw cv en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via de site van MeesterBaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

Gesprekken vinden plaats op woensdag 21 april in de ochtend. Exacte tijd nader te bepalen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.