Vacature Adviseur Praktijkprojecten in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Adviseur Praktijkprojecten 
Datum online
2021-04-08 08-04-2021
Sluitingsdatum
25-4-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
Adviseur Praktijkprojecten (32-40 uur)
We vinden het belangrijk dat studenten werken aan “levensechte” opdrachten. Bij voorkeur in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en (publieke) instellingen. Hierbij leren studenten in een blend – deels op school, online, bedrijf/instelling of andere stimulerende leeromgeving- in groepen échte problemen oplossen. Als Adviseur Praktijkprojecten ontwikkel je voorstellen voor het opzetten van duurzame samenwerkingsverbanden.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je maakt deel uit van het team Praktijkloket van het Deltion College waarbij jij je gaat richten op de externe partijen. Jouw doel is om interessante onderwijsopdrachten binnen te halen die goed passen bij het portfolio van onze opleidingen, waarbij je altijd de student centraal stelt. Je bezoekt hiervoor iedere dag weer andere bedrijven en organisaties in de economische regio Zwolle. Het kan hierbij gaan om enkelvoudige opdrachten of om complexe projecten waar diverse opleidingen en scholen in participeren. Je werkt aan de hand van een door jou opgesteld plan, in nauwe afstemming met regionale partners en onderwijsteams van Deltion. Daarbij sluit je aan bij de agenda van en ontwikkelingen in de regio.

Je zorgt ervoor dat de bedrijven de begeleiding van studenten goed op orde hebben en dat er sprake is van een inspirerende en veilige leeromgeving. Uiteraard houd je regelmatig contact met het bedrijf voor mogelijke nieuwe opdrachten. Zo zorg je samen met de andere adviseurs binnen het Praktijkloket voor een actueel aanbod, zodat onze studenten voortdurend optimale keuzemogelijkheden hebben. Er wordt door jou nauw samengewerkt met andere onderwijsinstellingen en je neemt deel aan relevante samenwerkingsverbanden in de regio. Zo bouw je aan een stevig netwerk en creëer je duurzame relaties.

Je adviseert de verantwoordelijk collegedirecteur op strategisch- en tactisch niveau over implementatie en uitvoering van het vastgestelde beleid, o.a. op het gebied van onderwijsprojecten en relatiebeheer. Zo draag je bij aan duurzame kwaliteitsverbetering. Jij ontwikkelt voorstellen voor duurzame samenwerkingsverbanden, inclusief onderliggende juridische, financiële en onderwijsinhoudelijke afspraken. Je speelt hierbij continue in op maatschappelijke, onderwijsinhoudelijke thema’s en ontwikkelingen in het werkveld. Deze ontwikkelingen vertaal je naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je gaat hierbij om met wisselende en tegengestelde belangen, waarbij je inzicht hebt in en inspeelt op het politieke krachtenveld. Je weet met wie je het beste afspraken maakt op strategisch dan wel tactisch niveau. Daarnaast creëer jij commitment en richt jij je op het samenstellen van plannen voor de regio; je stuurt tijdig bij als dat nodig is.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jij bent
Een echte netwerker, jij gaat door waar anderen stoppen. Je bent goed in het bouwen van duurzame relaties en het creëren van draagvlak. Door jouw ondernemende, verbindende en klantgerichte aanpak ben je in staat om maatwerk te bieden. Je hebt inhoudelijke kennis van onderwijszaken én van werkgeverszaken; je weet als geen ander wat beide partijen nodig hebben. Je hebt breed inzicht in maatschappelijke- en arbeidsmarktontwikkelingen in relatie tot het mbo onderwijs. Je staat stevig in je schoenen, hebt een zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en in samenwerking met anderen ben je een constructieve en inspirerende partner. Je kijkt op strategisch niveau, je snapt hoe het onderwijs werkt en weet dit te vertalen naar een plan van aanpak.
Verder zien we graag het volgende:
- hbo+/academisch werk- en denkniveau;
- aantoonbare relevante ervaring in de genoemde
  werkzaam- en verantwoordelijkheden;
- brede maatschappelijke, onderwijsinhoudelijke,
  financieel/juridische kennis;
- kennis van het brede mbo veld;  
- inzicht in het netwerk van externe bedrijven en instellingen;
- ervaring in het ondersteunen en adviseren van
  het management;
- kennis van Microsoft Office en prima digitale vaardigheden;
- een rijbewijs en eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. De functie van adviseur praktijkprojecten is ingedeeld in salarisschaal 11. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.939,-, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken
  in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Over Deltion College

Naam school
Adres
Mozartlaan 15 , 8031AA Zwolle Overijssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Schutte
Omschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 16.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken 1.600 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe collega waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk op 25 april en vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Renske Venhuizen, verantwoordelijke collegedirecteur, via 06-21100686.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. De eerste online gesprekken zijn al op vrijdag 23 april aanstaande. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.