Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-04-08 08-04-2021
Met ingang van
1-8-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving

Wij, de Groen van Prinstererschool, zoeken per augustus 2021 een leerkracht bovenbouw voor een werktijdfactor van 0,8. De werktijdfactor is bespreekbaar. We zoeken iemand die bevoegd en bekwaam is in het uitleggen in de midden en bovenbouw, maar die ook van een grapje houdt. Om te kunnen werken op onze school is het van belang dat je vanuit een christelijke levensovertuiging kunt werken vanuit de identiteitsnotitie. We zoeken een teamplayer, die mee bouwt aan de schoolontwikkeling. Daarnaast zoeken we iemand die Passend Onderwijs ziet als een uitdaging.

Je komt werken in een betrokken en enthousiast team, waar gewerkt wordt in jaargroepen met een hoge onderwijskwaliteit op de basisvakken. We kijken naar de onderwijsbehoeften van leerlingen en leerkrachten. Onze school is in ontwikkeling en daarom investeren we in jouw professionaliteit We zijn gericht op de toekomst. We werken met een vakleerkracht voor bewegingsonderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10

Over De Groen van Prinsterer

Adres
Ericaplein 11 , 2906CG Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Solliciteren
Omschrijving
De Groen van Prinsterer is een open protestant christelijke basisschool in Capelle a/d IJssel.
Onze leerlingen komen voornamelijk uit de wijk Schenkel (waar de school staat) maar ook uit andere wijken. De school werkt met een 5-gelijkedagen rooster. Dit betekent dat de kinderen elke dag van 8.30-14.00 uur naar school gaan. Zij eten in de klas met de leerkracht en spelen twee keer per dag buiten.

Wij zijn een gezellige, christelijke school waar iedereen welkom is. Er zijn acht groepen, de kleinschaligheid zorgt ervoor dat we elkaar allemaal kennen. Er is veel ruimte in en om de school om te spelen, leren en werken. 

Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Spreekt onze school, visie, identiteit en vacature je aan?
Stuur dan een motivatiebrief en cv naar vacature@stichtingpcpo.nl

Bel voor meer informatie met dhr. De Jong (0644885406) of neem contact op met de directeur, Jorien Kraal,
via directie@groencapelle.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.