Vacature Roostermaker (0,5 fte) in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker (0,5 fte) 
Datum online
2021-04-07 07-04-2021
Sluitingsdatum
7-5-2021
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een enthousiaste roostermaker!

Ben jij een ondernemend, communicatief vaardig persoon met kennis van administratieve processen. Heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen, werk je nauwkeurig en gestructureerd en ben je een echte teamspeler? Beschik je over ruime ervaring in het werken met Zermelo en Magister of ben je in staat je nieuwe systemen snel eigen te maken? Dan zoeken wij jou!

Je zult werken voor Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam, maar jouw aandachtsgebied zal het Spinoza Lyceum zijn. Samen met je collega-roostermaker zorg jij ervoor dat alle roosters picobello in orde zijn. De nadruk van jouw werkzaamheden zal op het dagrooster komen te liggen. Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien, weet jij op stressvolle momenten de rust te bewaren en het overzicht te behouden.

In eerste instantie zal de omvang van de vacature 0,5000 fte bedragen. Je werkzaamheden vinden plaats verdeeld over vijf ochtenden in de week.    
Inschaling vindt plaats in salarisschaal 8 conform de cao Voortgezet Onderwijs. 

Eisen

Opleiding
Overige

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Omschrijving
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam is een unieke onderwijsorganisatie in Amsterdam met twee bruisende daltonscholen die elk hun eigen karakter hebben. Binnen ons onderwijsconcept staan de kernwaarden van het Daltononderwijs centraal. Vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. Spreken deze kernwaarden jou aan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Let op, alleen reacties die gestuurd worden via onze eigen sollicitatieportal worden in ontvangst genomen.
De link naar onze sollicitatiepagina is: https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/roostermaker
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.