Vacature Docent praktijkonderwijs in Ede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent praktijkonderwijs 
Datum online
2021-04-08 08-04-2021
Sluitingsdatum
19-4-2021
Met ingang van
per direct
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging vanwege langdurige ziekte en zwangerschap.

Wat is praktijkonderwijs:

Het praktijkonderwijs biedt onderwijs aan leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Leerlingen binnen het praktijkonderwijs leren het beste in de praktijk. Iedere leerling krijgt binnen ons onderwijs veel persoonlijke aandacht en werkt aan individuele leerdoelen. Het merendeel van onze leerlingen stroomt uit naar een passende plek op de arbeidsmarkt.
 
Werken op Het Streek College:
In ons onderwijs staat de relatie met onze leerlingen centraal. Humor, plezier en vertrouwen zijn belangrijke waarden waaruit we willen werken met elkaar én met onze leerlingen.

 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Wie zoeken wij:
Wij zoeken een enthousiaste docent die passie heeft voor leerlingen, een veilig leerklimaat kan scheppen en in staat is om leerlinge op individueel niveau kan coachen.
Wij zoeken iemand die naast het verzorgen van een aantal theorielessen onze leerlingen in diverse praktijksituaties kan ondersteunen.
Een fijne collega die een bijdrage kan leveren aan burgerschap en de christelijke identiteit van de school.

Heb je een afgeronde pabo opleiding of een tweedegraads lesbevoegdheid en zou je ons team tijdelijk willen versterken dan zien we je reactie graag tegemoet.

Ervaring binnen het praktijkonderwijs of het basisonderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan. De bezoldiging vindt plaats op basis van de cao VO (schaal LB) en werkervaring.

Over CSG Het Streek

Naam school
Adres
Zandlaan 25 , 6717LN Ede Gelderland
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wendy van Grootveld
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving

Samen leren, samen leven!
Christelijke Scholengemeenschap Het Streek heeft twee locaties en samen bouwen we aan een inspirerende omgeving, waarin onze leerlingen zich ontwikkelen en kansen pakken. Het resultaat is belangrijk, maar de weg daar naartoe ook. We stimuleren leerlingen hun groeiproces te delen met anderen, binnen de school en ook daarbuiten.

Het Streek Lyceum
Het Streek Lyceum is een school voor mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium en bevindt zich op de Bovenbuurtweg in Ede. We staan in de regio bekend vanwege het diverse aanbod waarin onze leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen. Het programma bestaat uit reguliere lessen en veel mogelijkheden om deze kennis en ervaring toe te passen in de praktijk. Deze praktijkervaring zorgt voor een goede aansluiting met het vervolgonderwijs.
Het technasium heeft in 2011 een nieuw technolab gekregen. Daar kunnen vwo- en havoleerlingen met een voorliefde voor de bètavakken vraagstukken oplossen die het bedrijfsleven aanreikt.

Het Streek College
Het Streek College aan de Zandlaan is een school voor pro, vmbo en mavo. We staan in de regio bekend vanwege de goede sfeer en sterke begeleiding van de kinderen, zoals huiswerkbegeleiding en het mentoraat. Het programma bestaat uit theoretische vakken en veel beroepsgerichte vakken met leuke opdrachten. Zo leren onze leerlingen met kennis en zelfregie in de wereld te staan. Kinderen kunnen zich al vanaf de eerste klas ontwikkelen in techniek. Bijzonder is ook GO!
GO! geeft leerlingen voor wie de overstap van de basisschool naar de middelbare school toch nog iets te groot lijkt extra maatwerk.

Identiteit
CSG Het Streek is een christelijke school met een open toelatingsbeleid. Op alle niveaus geven wij de leerlingen gedegen onderwijs in een goede sfeer op basis van christelijke normen en waarden. Van de ruim 2.300 leerlingen verwachten wij dat zij die normen en waarden respecteren. De ruim 250 medewerkers onderschrijven de christelijke identiteit. De Bijbel en het leven van Jezus zijn voor ons een bron van inspiratie. Dat zie je terug in onze onderwijsvisie en in de manier waarop we met elkaar omgaan. 

 
Bijzonderheden
Van medewerkers verwachten wij een bijdrage aan de identiteit van de school.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie over de vacature kan je inwinnen bij Willienda Dam, teamleider praktijkonderwijs, 0318-477100 / 06-12093255
 
Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 19 april.
 
De gesprekken vinden op donderdag 22 april plaats.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.