Vacature Gezocht: nieuwe collega docenten in Lochem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Gezocht: nieuwe collega docenten 
Datum online
2021-04-06 06-04-2021
Sluitingsdatum
31-5-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
Leerlingen vakkundig inspireren en uitdagen om te ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zit het in jouw natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij als docent op zoek naar een nieuwe uitdaging en toe aan een nieuwe omgeving?

Met locaties in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle en onderwijs voor zowel vmbo-leerlingen als mbo-studenten zijn de mogelijkheden divers!
 

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven;
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo-leerlingen en/of mbo-studenten;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen/studenten;
  • Je benut de kwaliteiten en mogelijkheden van leerlingen/studenten en je optimaliseert hun motivatie, je stimuleert ze kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde mensen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, je overlegt makkelijk met ouders, (leer)bedrijven en collega`s;
  • Je bent een teamplayer, je zoekt graag de samenwerking met collega`s op, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Hoeflingweg 9 , 7241CJ Lochem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

 
Wat kun je van ons verwachten? 
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten! Werken bij Zone.college: Zit het ook in jouw natuur?

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse om bij ons te werken en ben je aantoonbaar gekwalificeerd? Dan maken we graag kennis met jou. Verzend je cv en een korte motivatie via onderstaande button. We willen je vragen om in je motivatie ook jouw voorkeuren voor een locatie, vmbo/mbo en vakgebied op te geven.

Heb je vragen en wil je graag eerst in gesprek met onze HR medewerker? Neem dan contact op met Jessica Duteweerd, tel. 088-2620700.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.