Vacature HLZ zoekt 2e graads wiskundocent in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
HLZ zoekt 2e graads wiskundocent 
Datum online
2021-04-02 02-04-2021
Sluitingsdatum
15-4-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8-1.0
Omschrijving
Kom jij ons team versterken?
Het Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) biedt onderwijs aan op havo- en vwo-niveau. Op het HLZ geef je les aan echte Amsterdamse, kritische leerlingen die niet op hun mondje zijn gevallen, maar die ook graag hun best willen doen, voor jou!

De sectie Wiskunde bestaat uit een betrokken team van enthousiaste docenten. Wij zoeken een bevlogen collega die ons team kan versterken, een die mee wil denken over hoe we ons onderwijs nog beter en leuker kunnen maken. Je krijgt bij ons veel vertrouwen, leuke collega’s en we nodigen je graag uit om onderling kennis en inspiratie te delen tijdens een sectie BBQ of een vrijdagmiddagborrel (zodra het weer toegestaan is natuurlijk).

Het HLZ is een school in beweging en daarom zoeken wij docenten die mee willen denken over hoe we digitale hulpmiddelen op een slimme manier in kunnen zetten om leerlingen te motiveren. We geven jou de ruimte om te experimenteren, te leren en om fouten te maken. We hebben oog voor jouw wensen en ambities en we proberen je hierin ook zoveel mogelijk te faciliteren. Het eerste jaar op een nieuwe school verloopt nooit vlekkeloos, daarom bieden wij goede begeleiding aan, echter hopen we wel een docent te vinden die al behoorlijk ‘stevig’ voor de klas staat.

Het betreft een baan van 0,8 – 1,0  fte wiskunde in de onderbouw. We verwachten dat je het leuk vindt om ook een mentorrol te vervullen.


Ingangsdatum:
1 augustus 2021.

Dienstverband:   
Tijdelijk met uitzicht op vast.
 
Functie-eisen:  
Afgeronde tweedegraads bevoegdheid (of in de afrondende fase van de opleiding hiertoe).
 
Omschrijving: 
0,8- 1,0 fte binnen het tweedegraads gebied.

Inschaling: 
LB (LC bespreekbaar op basis huidige inschaling in combinatie met de passende ervaring)

Uiterste reactiedatum:
Donderdag 15 april 2021.

Meer informatie:  
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Dhr. Donker (DONR@hlz.nl)
 
Uw sollicitatie:  U kunt uw sollicitatie richten aan mw. A. Raap-Jonker (a.raap@cedergroep.nl) o.v.v. HLZ wiskunde 2e graads
 
 
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
LC bespreekbaar op basis huidige inschaling in combinatie met de passende ervaring.
 

Over Hervormd Lyceum Zuid

Naam school
Adres
Brahmsstraat 7 , 1077HE Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Raap-Jonker
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
In het onderwijs aan Hervormd Lyceum Zuid zetten we ons ervoor in dat onze leerlingen het diploma bereiken dat aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. We besteden veel aandacht aan studiebegeleiding en het ontwikkelen van studievaardigheden. Hierdoor versterken we de basis tot succes. Onze onderwijsvisie gaat uit van het volgende: HLZ biedt een veilige leeromgeving, waarbinnen ieder kind de gelegenheid heeft kennis op zijn niveau te verwerven en zijn talenten verder te ontdekken. In onze aandacht en zorg voor de leerlingen manifesteren zich de bijzondere grondslag van onze school en de pedagogische opdracht: de school als kleinschalige waardengemeenschap, die we met elkaar en voor elkaar vormen en inhoud geven.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.