Vacature Docent mens en maatschappij in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent mens en maatschappij 
Datum online
2021-03-31 31-03-2021
Sluitingsdatum
10-5-2021
Met ingang van
30 augustus 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,6 fte
Aantal uren
16
Omschrijving
WIE WIJ ZIJN!
François Vatel is dé school in de gemeente Den Haag als het gaat om de profielen Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) en Media, Vormgeving en ICT (MVI). Leren in de praktijk staat in ons onderwijs centraal. Dat maakt dat wij vakmensen afleveren voor onze twee profielen. Dit doen wij door het bieden van een contextrijke en toekomstgerichte onderwijsomgeving die basis, kader en gtl leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar je leert van je fouten, waarbij de leerling inziet dat leren nodig is om verder te komen in het leven. Personeel handelt vanuit een besef dat je voor leerlingen het verschil maakt en daarin een voorbeeldfunctie hebt. Leerlingen op François Vatel leren door middel van loopbaanoriëntatie hun eigen toekomst vorm te geven en leren hun keuzes te overzien.

WAT WIJ ZOEKEN.
De Francois Vatel is op zoek naar een enthousiaste docent die voor onze vmbo-leerlingen graag Mens en Maatschappij wil leren. Dit doen wij niet standaard uit een boek maar met zelfgeschreven projecten. Je werkt in een kleine sectie aan vernieuwend onderwijs voor de niveaus basis, kader en de gemengd/theoretische leerweg in alle leerjaren van onze school. 
Als aanvulling op het team zoeken wij zoeken een docent die 'out of the box' kan denken, creatief is en zowel leerlingen als docenten weet te enthousiasmeren.


 
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
PAST DIT ZELFPORTET BIJ JOU?
Wat breng je mee?
  • 2e graadsbevoegd Mens en Maatschappij, of je bent bereid tot het volgen van een opleiding daartoe;
  • Aantoonbare didactische vaardigheden;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Professioneel en samenwerkingsgericht;
  • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;
  • Coachend (bege)leiding kunnen geven aan groepen leerlingen;
  • Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent zijn;
  • Beschikken over organisatorische vaardigheden;
  • Ontwikkelingsgericht zijn en reflecterend vermogen bezitten;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
ONS AANBOD
• Een informeel, professioneel en innoverend werkklimaat;
• Een parttime tijdelijk dienstverband voor 0,5 - 0,6 fte, ingaande per 30-08-2021;
• Einddatum benoeming 31-07-2022;
• Een bruto maandsalaris conform CAO/VO - LB 

Verder kent Francois Vatel een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/VO

Over François Vatelschool

Naam school
Adres
Granaathorst 20 , 2500AA Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M. van Wijngaarden
Niveau
vmbo
Omschrijving
François Vatel is de school in de gemeente Den Haag als het gaat om de profielen horeca, bakkerij en toerisme (HBR) en media, vormgeving en ict (MVI).
Leren in de praktijk staat in ons onderwijs centraal. Dat maakt dat wij vakmensen afleveren voor onze twee profielen. Dit doen wij door het bieden van een contextrijke en toekomstgerichte onderwijs omgeving die basis, kader en gtl leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes.
Dit alles gebeurt in een veilige omgeving waar je leert van je fouten, waarbij de leerling inziet dat leren nodig is om verder te komen in het leven.
Het personeel van de school handelt vanuit een besef dat je voor leerlingen het verschil maakt en daarin een voorbeeldfunctie hebt. Leerlingen op François Vatel leren door middel van loopbaan oriëntatie hun eigen toekomst vorm te geven en leren hun keuzes te overzien.

Op François Vatel werken docenten en leerlingen samen aan onderwijs dat recht doet aan de individuele verschillen van leerlingen op sociaal en cognitief vlak. Dit zien we terug in maatwerk op alle niveaus. Daar waar mogelijk laten we leerlingen “leren door te doen”, praktijkleren staat daarin centraal. De school doet dit door het onderwijsprogramma te toetsen/innoveren met feedback van leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en belanghebbenden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Marco van Wijngaarden, locatiedirecteur, op telefoonnummer 070-3440000 of via wng@vatel.nl.

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.