Vacature Technisch Vastgoedbeheerder in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Technisch Vastgoedbeheerder 
Datum online
2021-03-30 30-03-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
30-03-2021
FTE
1,0000
Omschrijving
Technisch Vastgoedbeheerder

Wil jij werken bij een onderwijsinstelling door bij te dragen aan een kwalitatief goede onderwijsomgeving voor onze studenten? Maakt dit je enthousiast, dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor jou bij mboRijnland!

Wij zijn op zoek naar een collega in ons team huisvesting waarbij wij met vier collega’s verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van de vastgoed portefeuille van mboRijnland. Als Technisch vastgoedbeheerder zorg je voor het dagelijks beheer, planmatig onderhoud en diverse (ver)bouwprojecten van schoolgebouwen in regio Leiden-Gouda. Het betreft een afwisselende functie waarbij je vooral zelfstandig werkt en waarin samenwerking met andere collega’s,  waaronder facilitair managers en conciërges, voorkomt.

Wat ga je doen

- Zelfstandig (project)beheer waarin je invulling geeft aan en verantwoordelijk bent voor Kleinschalige  projecten, van initiatieffase tot aan oplevering; 
- Verzorgen van rapportages en budgetbewaking;
- Opstellen in afstemming van ramingen en opdrachten verstrekken;
- Communiceren met de externe partners over uitvoerende werkzaamheden;
- Aanvragen en controleren van offertes en het verzorgen van de administratieve afhandeling hiervan.

Wie zoeken we

- Je beschikt over een opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op Hbo-niveau;
- Je beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring; 
- Je beschikt, over voldoende kennis van installatietechniek in de volle breedte: van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot en met meet- en regeltechniek. Je bent dan ook bekend met de normen en weet deze toe te passen; Kennis van en ervaring met NEN2767 is een must;
- Aanvullend bouwkundige kennis is een pre;
- Ervaring met MJOP’s en het opstellen hiervan;
- Kostendeskundig om offertes/begrotingen te beoordelen en ramingen op te stellen;
- Je bent minimaal in het bezit van een Rijbewijs B.

 Wat bieden wij

Je kunt rekenen op een salaris van maximaal € 4.359,00 bruto per maand (schaal 10 cao mbo) bij een volle werkweek van 36.85 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract die we bij wederzijdse tevredenheid graag verlengen.

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering; 
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marjan Oliehoek Teamleider Huisvestiging per mail op moliehoek@mborijnland.nl of per telefoon op 06-51126511.

Reageren

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
0 tot 5 jaar

Over mboRijnland

Naam school
Adres
Betaplein 18 , 2321KS Leiden Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Omschrijving
Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.