Vacature Docent levensbeschouwing in Mijdrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent levensbeschouwing 
Datum online
2021-03-30 30-03-2021
Sluitingsdatum
13-4-2021
Met ingang van
met ingang van schooljaar 2021-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 tot 0,6 fte
Omschrijving
We zoeken een collega voor de locatie Mijdrecht. Op de locatie Mijdrecht werken we met een teamstructuur. Je gaat vooral lesgeven in de bovenbouw van de havo en het atheneum. Op het VeenLanden College werken we met een 60-minutenrooster. De lessen beginnen om 8.30 uur. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Voor onze locatie in Mijdrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent(e) levenbeschouwing, die:
  • eerstegraads is;
  • coachend (bege)leiding kan geven;
  • gericht is op ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs;
  • graag binnen een team functioneert en samenwerkt;
  • een flexibele persoonlijkheid heeft;
  • pro-actief en communicatief is;
  • een uitdagende leeromgeving weet te creëren;
  • persoonlijke aandacht kan geven aan leerlingen.
Als nieuwe collega word je begeleid en wegwijs gemaakt door een coach. Voor alle nieuwe collega’s hebben we op de laatste donderdag en vrijdag voorafgaand aan het nieuwe schooljaar een bijeenkomst en introductieprogramma op school.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO-VO
Arbeidsvoorwaarden
We hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteden veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Salaris in overleg.


 

Over VeenLanden College

Naam school
Adres
Diamant 9 , 3641XR Mijdrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M. Huisman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Welkom op het VeenLanden College
voor mavo | havo | atheneum

Ons doel is om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Omdat de wereld aan veel verandering onderhevig is, mag een  leerling van ons verwachten dat wij ons onderwijs tegen het licht blijven houden en we niet stil blijven staan. Zo zorgen wij ervoor dat leerlingen veel kansen krijgen om aan een succesvolle toekomst te werken en dat hun talenten en vaardigheden op onze school een plaats hebben. Dat leerlingen daarbij zichzelf kunnen blijven, geeft de beste garantie voor een prettige schooltijd.
Wij zijn daarom een school waar talentontwikkeling voorop staat.

Of het nu om ondernemen, sport, moderne vreemde talen, cultuur en expressie of wetenschap gaat, wij hebben een breed onderwijsprogramma dat tegemoet komt aan allerlei talenten en interesses van leerlingen. Met de mogelijkheid dat talent op school te ontwikkelen, leren zij belangrijke vaardigheden voor de toekomst.

De digitale lesmethoden maken het mogelijk om meer onderwijs op maat te bieden. Op locatie Mijdrecht is gekozen voor een combinatie van boeken en digitale lesmethoden. Op onze locatie in Vinkeveen is het gepersonaliseerde onderwijs (GO) overwegend digitaal. De GO-leerling werkt met persoonlijke doelen en leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Wekelijks bespreekt de leerling doelen, resultaten en planning met een persoonlijke coach.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag uiterlijk 13 april 2021 per mail ter attentie van de heer M. Huisman, conrector personeelszaken (info@hetvlc.nl) of via Meesterbaan. Gesprekken vinden plaats van 19 t/m 23 april 2021 op locatie Mijdrecht.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.