Vacature Docent Wiskunde in Monnickendam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 
Datum online
2021-03-30 30-03-2021
Sluitingsdatum
15-4-2021
Met ingang van
1-8-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 / 1,0
Aantal uren
22 / 23
Omschrijving
Onze nestor is met pensioen en om die reden hebben wij een prachtige vacature Wiskunde! Waarom prachtig? Dat Wiskunde een prachtig vak is, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. De vacature is prachtig, omdat de nieuwe docent in met de collega's van de kleine, serieuze en ambitieuze sectie aan de slag kan om onze open en gezellige leerlingen op weg te helpen in hun ontwikkeling. De omvang van de vavature ligt tussen de 0,8 en 1,0 fte en de uiteindelijke invulling en verdeling van klassen en een eventueel mentoraat gaan in overleg. Op het BNC bieden we naast vmbo-t ook havo aan tot en met leerjaar 3.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Onze nieuwe collega is bevoegd en heet ervaring met het verzorgen van lessen Wiskunde op vmbo-t, bij voorkeur ook aan examenleerlingen. De nieuwe collega werkt vanuit de relatie met de leerlingen en is positief, collegiaal, kritisch en geeft leerlingen kansen. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/ LC
Arbeidsvoorwaarden
Werken op het BNC is werken in een klein team, waarbij docenten met taken o.l.v. een eenkoppige directie de school draaien. Docenten en de secties hebben veel verantwoordelijkheid en nemen die ook. 

Over Bernard Nieuwentijt College

Adres
Pierebaan 5 , 1141GV Monnickendam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Weijgertse
Omschrijving
Het Bernard Nieuwentijt College is een bijzondere school: kleinschalig, digitaal en energiek! Het team BNC biedt VMBO-T aan én HAVO/VWO-onderbouw aan 235 leerlingen. Het overgrote deel van de lessen wordt digitaal aangeboden en er zijn verschillende onderwijsactiviteiten buiten de schoolmuren. Het team werkt hard aan haar onderwijs met het doel nog meer uit de leerlingen te halen. Alle docenten op het BNC gaan mee in deze ontwikkeling en stimuleren een actieve werkhouding.
Bijzonderheden
Het Bernard Nieuwentijt College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust even contact op door te bellen (0299-658383) of te mailen naar info@bnc.nu.
Reageren op de vacature kan t/m donderdag 15 april door een actueel cv en je motivatiebrief te sturen naar Raymond Weijgertse, directeur van de school (r.weijgertse@bnc.nu). Een dagdeel meelopen maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.