Vacature Technisch Onderwijs Assistent Overschie in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijs Assistent Overschie 
Datum online
2021-03-08 08-03-2021
Sluitingsdatum
30-9-2021
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
**Het Passer College**

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder VSO Het Passer College.

**VSO Het Passer College**
Het Passer College biedt kwalitatief goed onderwijs, geeft de leerlingen het gevoel dat zij gezien en gekend worden, zorgt ervoor dat de leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot een waardevol lid van de maatschappij en geeft leerlingen de kans een diploma en/of (branche-)certificaten te behalen. Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering. Kwalitatief goed onderwijs wordt geboden door een zorgvuldige afstemming van leermogelijkheden, planmatig handelen en interventies. Door middel van nauwkeurig volgen, observeren en onderwijs geven wordt toegewerkt naar een situatie waarin de leerling zelfgrip krijgt op de omgeving op school en thuis. Uiteraard sluit dit aan bij jouw visie! Ook jij werkt vanuit een positieve benadering en onderschrijft dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Meer info over het Passer College vind je op:
www.hetpassercollege.nl.

**Hoe verder?**

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Menno Rijken (recruiter) via: menno.rijken@stichtingboor.nlEisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
**Wat neem je mee?** - Een diploma Onderwijsassistent of SPW geniet onze voorkeur. Daarnaast is enige technische kennis vereist. Een echte technische vakman of -vrouw nodigen wij ook graag uit! - Je bent in bezit van didactische en pedagogische kwaliteiten. - Collegialiteit, zelfstandigheid, flexibiliteit, geduld, relativeringsvermogen en je bruist van de positiviteit. - Bonuspunten als je ervaring hebt in het speciaal onderwijs. - Kennis en affiniteit met Autisme Spectrum.

Over De Piloot 

Naam school
Adres
Nieuwe Ommoordseweg 30 , 3068BT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Piloot is een cluster 4 school.
Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Naast inhoudelijke toelatingsargumenten is een Toelatingsverklaring (TLV) van het Samenwerkingsverband van de huidige school van uw kind noodzakelijk.
Met betrekking tot de basisschoolvestigingen (S.O. afdelingen) van de Piloot kan gemeld worden dat de school in haar nu haast 50 jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd heeft in de opvang en begeleiding van kleuters en kinderen met:
  • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen.
  • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals kinderen met;
  • hyperactiviteit (ADHD),
  • kinderen met stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS) zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger
  • hechtingsstoornissen.
  • oppositioneel opstandige gedragsstoornissen
Met betrekking tot de voortgezet onderwijsvestiging van het Passer College (V.S.O. afdeling van de Piloot): de  school heeft inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd met leerlingen die een veilige en vertrouwde schoolomgeving vragen als gevolg van autisme, teruggetrokken gedrag of bijv. angsten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.