Vacature Docent LD of LB natuurkunde (0164) 1,0 fte in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent LD of LB natuurkunde (0164) 1,0 fte 
Datum online
2021-05-19 19-05-2021
Sluitingsdatum
31-7-2021
Met ingang van
24-03-2021
FTE
1,0
Omschrijving
Roncalli scholengemeenschap is een in het groen gelegen rk/pc-samenwerkingsschool voor atheneum, havo en vmbo-tl (mavo) met ongeveer 1.113 leerlingen. De school streeft ernaar leerlingen op een vooruitstrevende manier onderwijs te bieden. De werkwijze, vanuit een Daltonvisie, op onze school doet recht aan individuele verschillen tussen leerlingen en mondt uit in een eigen tempo werkwijze waarbij leerlingen leren in toenemende mate eigen keuzes te maken. Zo ontwikkelen zij zich tot volwassenen die in de huidige maatschappij verantwoordelijkheid kunnen dragen en goed kunnen samenwerken met anderen.

Roncalli Scholengemeenschap heeft met ingang van het nieuwe schooljaar de volgende vacature:

Docent Natuurkunde LD of LB 1,0 fte

De helft van de lessen betreft het eerstegraads gebied (bovenbouw).
Wij zijn bij voorkeur op zoek naar bevoegde kandidaten in het eerstegraadsgebied. We nodigen echter ook bevoegde tweedegraads docenten, die studeren voor 1e graad, van harte uit om te solliciteren.
Inschaling in LD is mogelijk bij een reeds behaalde eerstegraads bevoegdheid. Parttimers worden ook uitgenodigd om te solliciteren op een deel van de vacature.

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw drs. A. van Put, conrector onderwijs. Telefoon: 0164 – 241050.

Over Roncalli Scholengemeenschap

Adres
Tuinderspad 6 , 4613CA Bergen op Zoom Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Roncalli Scholengemeenschap is een rk/pc-samenwerkingsschool voor atheneum, havo en vmbo-theoretische leerweg (vmbo tl). Vanuit een daltonvisie wordt invulling gegeven aan tempo differentiatie. Leerlingen doen benodigde kennis op en maken een persoonlijke ontwikkeling door waarbij zij geleidelijk leren omgaan met zelfstandigheid, samenwerken en verantwoordelijkheden. De school heeft hierbij oog voor alle leerlingen en biedt een gastvrije leeromgeving waar normen en waarden, respect, vertrouwen in jezelf en in de ander, betrokkenheid en een persoonlijke omgang tussen leerling en docent centraal staat. Identiteit krijgt vorm langs de lijn van goed onderwijs, een goed mens en goed leven.
Bijzonderheden
Roncalli SG maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.