Vacature Technisch onderwijsassistent Biologie, 0,65 FTE (regulier) in Arnhem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent Biologie, 0,65 FTE (regulier) 
Datum online
2021-02-24 24-02-2021
Sluitingsdatum
9-3-2021
Met ingang van
01-04-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE,0,7 FTE
Omschrijving
Technisch onderwijsassistent Biologie, 0,65 FTE (regulier)
Ben jij onze nieuwe technisch onderwijsassistent biologie? Wil jij graag ondersteuning bieden aan de leerlingen van ons Gymnasium? Wil jij samen onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt  opdrachten voor. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je bent in staat om het maximale uit een leerling te halen. Van de toekomstige TOA wordt verwacht dat hij/zij daar waar nodig bijspringt bij de vakken natuurkunde, nlt en scheikunde. Indien nodig surveilleer je bij toetsen.
Je vindt het een uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer moeite hebben met leren.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 880 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. 
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 april 2021 of eerder een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract 0,65 fte. Bevalt het van beide kanten uit goed, dan kan jouw contract na 1 jaar verlengd worden
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.785,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4). Je hebt voldoende theoretische kennis en praktijkkennis van in ieder geval het vak biologie waarbij je practica gaat verzorgen. Ook beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan vwo-leerlingen. Bovenal ben je enthousiast, oplossingsgericht, proactief en een teamspeler.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 9 maart jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met ons hoofd van de administratie, Fien Visser. Fien is te bereiken op 026-3209840 of per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 12 of maandag 15 maart.
 
MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

 

Eisen

Functie-eisen
zie vacature

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
[job.schaal]

Over Stedelijk Gymnasium Arnhem

Adres
Thorbeckestraat 17, 6828TS Arnhem Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is een categoriaal gymnasium met een regionale functie voor Arnhem en omstreken en is in zijn geheel gericht op het ontwikkelen van bijzondere talenten. De vakken Grieks, Latijn en klassieke vorming verbinden leerlingen met de klassieke cultuur. Verreweg de meeste leerlingen gaan na hun einddiploma naar een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Al jaren mag het Stedelijk Gymnasium Arnhem zich tot de 10 beste VWO scholen van Nederland rekenen.
De school is gehuisvest in een mooi monumentaal gebouw dat ruimte biedt aan ongeveer 1000 leerlingen en 100 medewerkers.

Zij vormen een hechte gemeenschap, waarin waarden als kwaliteit, betrokkenheid, plezier en respect de basis vormen voor de onderlinge samenwerking. De school ontwikkelt zich tot lerende organisatie en streeft naar een klimaat waarin medewerkers gestimuleerd worden verantwoordelijkheid te nemen en waarin zij zich gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Het Stedelijk Gymnasium biedt medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen.