Vacature Docent Nederlands in Breda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-02-23 23-02-2021
Sluitingsdatum
14-3-2021
Met ingang van
17 mei 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
20
Omschrijving
Vanwege zwangerschapsverlof van één van onze collega's zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands. De omvang van de betrekking is ongeveer 20 uur in het tweedegraads gebied en voor de periode (bij benadering) mei tot en met oktober.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Beschikking over een tweedegraads bevoegdheid heeft onze voorkeur. Ook studenten in de afronding van de opleiding zijn van harte welkom om te solliciteren.

In de onderbouw werken we veelal met een digitale methode. Affiniteit met ict is daardoor wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over De Nassau

Naam school
Adres
Paul Krugerlaan 2, 4818BC Breda Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. S. Jongejan
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
De Nassau is een scholengemeenschap voor tto, vwo, havo en mavo gelegen in het zuidoosten van Breda, niet ver van het stadscentrum. Veel van de leerlingen zijn dan ook met name afkomstig uit Zuid-Breda en de kernen daar dichtbij. De school staat bekend als degelijk en ordelijk en heeft een goede leerlingbegeleiding. De tto-, vwo- en havoafdeling vormen samen een lyceum in een apart gebouw.
De mavoafdeling heeft ook een eigen gebouw. De afdelingen staan onder leiding van een directeur. Als christelijke school neemt De Nassau tussen de vele rooms-katholieke en enkele openbare scholen voor voortgezet onderwijs een unieke plaats in. De aandacht die we besteden aan onze identiteit wordt door velen gewaardeerd. Bewust van haar positie als relatief kleine en enige school onder één bestuur stelt De Nassau zich constructief op in de samenwerking met andere scholen. Op veel terreinen neemt zij deel aan overleg of treedt ze toe tot samenwerkingsverbanden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.