Vacature Beleidsondersteunend medewerker P&O in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Beleidsondersteunend medewerker P&O 
Datum online
2021-02-22 22-02-2021
Sluitingsdatum
11-3-2021
Referentienummer
4189
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving

Ben jij voor leidinggevenden en medewerkers dé professional op het gebied van P&O? Ben jij zelfstandig en tegelijk ook een teamspeler, een ervaren P&O'er en voel je je thuis binnen een onderwijsorganisatie? Wil je o.a. bijdragen aan de implementatie van een nieuwe HR- en salarisapplicatie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen? 

Als beleidsondersteunend medewerker P&O adviseer en ondersteun je de leidinggevenden van de zes locaties van het Twents Carmel College bij de uitvoering van het personeels- en verzuimbeleid. 
Je adviseert ze bij diverse vraagstukken op P&O-gebied. Of het nu gaat over te nemen acties in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter of de aanpak van een gesprek: jij bent voor leidinggevenden het eerste aanspreekpunt en een bron van kennis. Wordt het complex en/of juridisch, dan heb je hierover contact met de HR-adviseur van het bestuursbureau van Stichting Carmelcollege.  

Samen met collega's zorg je ervoor dat het HRM-beleid binnen het Twents Carmel College op orde is en voor zowel leidinggevenden als medewerkers zichtbaar en bruikbaar is.  
Je analyseert periodiek het verzuim op locatie- en schoolniveau, komt op basis van verzuimanalyses tot een plan van aanpak en bespreekt dit met de schoolleiders. Ook de processen van in- door- en uitstroom van het personeel zijn bij jou in goede handen. Je zorgt ervoor dat aanstellingen zorgvuldig plaatsvinden en dat de CAO en wet- en regelgeving juist worden toegepast. Ook voorzie je formatiedeskundigen van relevante wet- en regelgeving en adviseer je ze waar nodig. Je neemt verder deel aan het mobiliteitsoverleg, waarin formatie en vacatures binnen het Twents Carmel College worden besproken.

Deze functie biedt je ook de kans om over de muren van de eigen school heen te kijken en kennis uit te wisselen met vakgenoten, want Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Daarom heb je ook contact met P&O-collega's van andere Carmelscholen. Je maakt bijvoorbeeld deel uit van het P&O-netwerk en neemt deel aan het Cluster Oost overleg waar vacatures en formatie afgestemd worden met andere P&O'ers van scholen. 
Bovendien wordt in 2021 een nieuwe HR- en salarisapplicatie geïmplementeerd binnen de hele Stichting. Jij ondersteunt en begeleidt de implementatie hiervan binnen het Twents Carmel College en je onderhoudt in dit kader nauwe contacten met collega's binnen de Stichting.

Heb jij het in je? 

  • Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding, op het gebied van HRM. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen het onderwijs. 
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office, personeelsinformatiesystemen (Visma/RAET en/of AFAS) of je bent in staat je dit snel eigen te maken.  
  • Je bent op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van HRM en van regelgeving op het terrein van arbeidsrecht en verzuim. 
  • In de uitvoering van je werkzaamheden ben je klantgericht, dienstverlenend, zelfstandig en accuraat. 
  • Je kunt goed samenwerken, legt makkelijk contact, beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en hebt oog voor verschillende belangen. 

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum, gymnasium). Het onderwijs aan circa 4.800 leerlingen wordt gegeven op zes locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 550 medewerkers.

Je maakt deel uit van team DOS (Dienst Onderwijs Service), dat is verdeeld over de zes locaties van Twents Carmel College. Team DOS heeft als doel de onderwijsprocessen binnen de verschillende schoollocaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Jouw standplaats is de locatie Potskampstraat.
Gezien de huidige situatie werken we momenteel grotendeels vanuit huis met behulp van Microsoft Teams. 

Ons aanbod

We bieden een veelzijdige functie waarin persoonlijk initiatief en ambitie op prijs wordt gesteld. Het betreft een functie voor 0,6 - 0,8 fte, tijdelijk voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is in overleg, liefst zo spoedig mogelijk.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3467,- euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8). 
Daarnaast mag je rekenen op een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Harm Peters, directeur bedrijfsvoering, vertelt je er graag over. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 06 - 505 289 31.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 8
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.467,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36, 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.