Vacature Docent zorg en welzijn in Veenendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent zorg en welzijn 
Datum online
2021-02-22 22-02-2021
Sluitingsdatum
5-3-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,5
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een of meerdere Docent(en) Zorg en Welzijn (0,8 tot 1,5 WTF)

voor de sector Zorg en Welzijn bovenbouw dat bestaat uit BBL en KBL klassen met examenklassen. Voorkeur gaat uit naar een fulltime docent voor 5 werkdagen in de week en daarnaast een parttime docent voor 3 werkdagen in de week.
 
Functie-eis: een 2e graad bevoegdheid Z&W of studerend hiervoor. Werkervaring met vmbo examenklassen en ervaring met het vak verzorging is een pré.
 
Het betreft een tijdelijke vacature vanwege ziektevervanging m.i.v. dit voorjaar of zo snel als mogelijk tot 1 augustus 2021 met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatie.
De periode voor zwangerschapsvervanging loopt door tot 1 januari 2022. Naast ziektevervanging en zwangerschapsvervanging zal er door verschuivingen en bij voldoende formatie een kans bestaan op een reguliere dienstbetrekking.
 
Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-vo in schaal LB.
 
GeĂ¯nteresseerd?
Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 5 maart 2021 een motivatiebrief en cv t.a.v. afdeling P&O via Meesterbaan
 
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gea van Barneveld, afdelingsleider Zorg/Welzijn via g.vanbarneveld@hetperron.nl  
Van 22 februari tot en met 26 februari 2021 is het voorjaarsvakantie bij Het Perron
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO schaal LB

Over Het Perron

Naam school
Adres
Sportlaan 11-13, 3905AD Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Suzanne Elbertsen
Niveau
pro, vmbo
Omschrijving

Het Perron brengt je praktisch overal

Welkom bij Het Perron, de school voor Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs (VMBO), Praktijkonderwijs (PrO) en Middelbaar Beroepsonderwijs niveau 2 (MBO2). Op weg naar een toekomst met perspectief voor al onze leerlingen Wij willen leerlingen laten groeien zonder grenzen door uitdagend, modern en veelzijdig beroepsgericht onderwijs. Op weg naar een toekomst met perspectief. Ieder vanuit zijn eigen mogelijkheden. Groeien in kennis en kunde, maar ook in sociale en beroepsvaardigheden. Groeien als mens en (toekomstig) werknemer. Op Het Perron ontwikkelt elke leerling alle kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen doorgroeien op de arbeidsmarkt of in het vervolgonderwijs. En zolang wij niet in grenzen denken, is alles mogelijk.

Het Perron is een fijne moderne werkomgeving waarin het plezierig werken is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt op Het Perron. Dat vraagt een grote betrokkenheid en inspanning van iedereen die werkt en leeft op
Het Perron.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.